Cum ne prezentãm?

Luigi

Somn
Acesta nu se vrea un topic de instructiuni de prezentare pentru noii membri, fiecare o face cum vrea si ştie. Pe premisa ca un membru nou incearca, in prezentarea sa, sa ne arate ce pescar este, ce il reprezinta ca pescar.
Eu constat de multa vreme ca aproape fiecare nou coleg se prezinta pe el (sau nu), apoi obligatoriu isi prezinta barca, eventual ceva scule, si cam aici se încheie prezentãrile. Sunt si exceptii, dar fiind atit de putzine, cred ca trendul e de a ne defini ca pescari prin sculele si bãrcile noastre. La pescari cu vechime, vãd pe undeva explicatia fenomenului, desi tocmai la ei m-ar atrage mult mai mult sa aflu experientzele lor, dar pentru cei la început de drum poate fi tocmai aici un start pãgubos.
Ar fi frumos ca forumul sa rãmânã despre PESCUIT in primul rând, cãci dacã interesul majoritãtzii active s-ar duce spre echipament, si am senzatia ca e tot mai mult asa, atunci si noii colegi doar pentru asta ar veni.
spinningclub.ro este primul site in lista mea Google, pe care il si deschid mereu primul, in sperantza de a vedea poze, de a citi poveşti pescãreşti, de a afla cum mai pescuiesc colegii, de a învãtza ceva nou. Iar la noii colegi, pe mine ma intereseaza Pescarul din ei, cã despre sculele lor voi tot citi in topicurile de echipamente.
jos palaria
 

baliv99

Biban
Oarecum ai dreptate, dar cine are multa experienta, a investit enorm din cea mai scumpa resursa si anume timpul. Tocmai de aceea nu prea o sa impartaseasca din secretele si tainele pe care nu le poti cumpara cu bani. Poate ca nu neaparat are scule scumpe, nici barca ce sa mai vorbim de sonar, dar pasiunea lui poate fi mai mare si poate a invatat in timp mult mai multe.
 

Luigi

Somn
Tocmai de aceea nu prea o sa impartaseasca din secretele si tainele pe care nu le poti cumpara cu bani.
Pe forumul acesta se impartasesc multe taine, eu am invatzat enorm aici. Tocmai de aceea le zic noilor colegi sa ne povesteasca mai mult de Pescuitul lor.
 

AlexH

Moderator
Membru personal
O prezentare mecanica e usor de impus.
Insa una lirica vine din suflet si nu cred ca sunt multi care vor sa isi expuna trairile in mod public.
Din fericire noi aici am invatat sa apreciem tocmai acele prezentari pe care le-ar dori Luigi de la toti.
 

adiwolf

Moderator
Membru personal
dar nu cere nimeni declaratii de dragoste !
insa nici nu agreez genul de salutari.
consider ca o prezentare trebuie sa contina elementele ce te definesc ca pescar , pentru ca suntem un forum cu si despre pescuit, dar si ca om, pentru ca in primul rand suntem oameni (unii!!)
 
Sus