Fără sa fiu răutăcios!
Felicitări colegului pentru performanta!
Dar în ceea privește bețele este destul de subiectiv și categoric totodată, ceea ce denota faptul ca este începător.
Sunt "n" situații și "n" locuri și abordări unde unele bețe fac fata altele nu.....
După câțiva ani buni de spinning nu as ma fi asa categoric
Am și bețe din Atlantic și din Pacific și fiecare are locul (zona) ei unde excelează
Multumesc Aurel, esti super dragut ca ai mentionat si asta <3 mega multumesc. Deci daca sunt fixat pe o serie de lansete ultra performante, care nu au egal, asta ma face sa fiu incepator? Ok hai sa iti mai zic ce lansete am, nu ca sa ma laud ca nu sunt toate WOW TOP PREMIUM

) Am facut rost recent de un Mega Bass Levante 10-42g din 4 bucati (travel needs) - e dragut, am un IMX MBR modificat pentru salau (rupt si reparat, e ranga, simte orice respiratie a nalucii in apa - e ranga totusi) si mai am un Major Craft N-One 1-10g special Jigging&Plug pentru BFS care e o lanseta ultra senzationala pentru ce trebuie sa faca - finete la 1-2grame.
Din punctul meu de vedere, nu exista subiectivism cand vine vorba de Evergreen-uri, exista doar Evergreen (orice combat stick). Nu ma mai contrazic, ca aparent sunt "incepator" daca exprim vehement un punct de vedere. Eu personal pescuiesc in aproape orice context Kaleido Inspirare Stingray The Wild Finesse (stiuca,salau,biban,avat), probabil pentru clean si biban mai potrivita este Major Craftul recent achizitionat, dar ziua o incep mereu cu same old rod, Kaleido. Stai linistit Aurel, ca eram incepator mic si prost acum vreun an si ceva cand nu stiam cu ce se mananca castingul, dar daca ma caracterizeaza ceva mai bine, este faptul ca aprofundez, intreb, caut, studiez la altii si invat foarte repede.
Sunt convins ca este fundamental gresit sa presupun ca lanseta mea preferata, va fi si lanseta ta sau a altcuiva preferata, doar ca acum chiar vorbim despre tehnologia lansetei, greutatea ei, alegerea inelelor, cum e mandrina, cum e foregrip-ul etc. Iar in cazul unui NRX (ca tot e moda lor acum), daca dai 2500 pe o lanseta sa mai dai inca vreo 1500 pe modificari, scuza-ma frate dar nu stiu cine e incepatorul in discutia asta.
Cu asta inchei, si ma retrag din topicul asta pentru ca nu pot duce discutia mai departe, pentru mine e clar ca am un bias pentru o singura lanseta/o singura serie de lansete care pot acoperi de la A la Z orice nevoie (vrei UL? -> ai black briar, vrei lansta de voblaraie super buna? -> ai cougar elite7, vrei lanseta de salau senzationala? -> ai wild finesse si black raven, vrei lanseta all-rounder de swimbaits/gume mari/voblere mari? -> iei o grand cobra). Si cu asta am incheiat

seara minunata tuturor, a fost cat a fost

)) dar nu mai e fun discutia pentru mine cel putin.