Cumpar : Do-it Round Head Jig RGB-4-3244 Mold

adiwolf

Moderator
Membru personal
de ce nu comandati direct la Do-It ?!
eu am luat direct de la ei si a fost totul ok
 
Este pe stoc, am gasit.o eu undeva acum vreo 3-4 saptamani dar nu expediau international decat comenzi mai mari de 100 sau 200 usd, ceva de genul.
 

deepr

Oblete
poate ajuta pe cineva informatia, am vazut matrita pe live si am verificat ce jig-uri se potrivesc in aceasta, in concluzie jig-uri owner 5318 marime 5/0, fudo, vanfook marime 5/0 se aseaza perfect, Mustad M.32627NPBLN 6/0 necesita modificarea matritei,
matrita am gasit-o aici https://barlowstackle.com/Do-It-European-Round-Head-Jig-Mold-P335/ momentan este OUT-OF-STOCK amaaaazed acum am vazut acest aspect, dorind sa vin in intampinarea celor doritori.

O alta modalitate este de a face o copie a acestei matrite, sincer nu stiu cat de bine ies acestea.

Din ce am aflat eu modelul de matrita de pe acel site are prea mult plumb pe tija si sparge guma. asta presupune prelucrarea ulterioara a jigului.
 

adiwolf

Moderator
Membru personal
inca odata va spun, DACA va asumati costurile, vorbiti direct la Do-It USA, trimiteti email si sigur rezolvati problema.
 
Rezervele de plumb le-am facut de cativa ani cand am luat mai mult odata si l-am topit in forme mai mici de pestisori pe care le folosesc la jiguri. Am facut eu o matrita de ipsos cu ajutorul unei forme de cauciuc de cuburi de gheata de la IKEA si asa fac pestisorii.

bda0720b-35ff-4d53-a8be-51bc8b942c24.jpg


Atentie insa ca nu tot plumbul este bun ptr turnat jiguri, eu mi-am furat-o cu vreo 20 kg de plumb obtinut din bucatile mici de echilibrare care se monteaza in vulcanizari la rotile masinilor , ei bine ala nu e bun ptr jiguri. Are un continut mare de staniu in el (cositor) si din cauza asta nu mai este asa ductil , se si topeste mai greu si se si intareste mai repede , nu e ceea ce trebuie ptr jiguri asa ca l-am folosit si am facut din el freo 2 ancore. Plumbul de la acumulatorii auto iese din discutie dat fiind ca la topire elimina gaze, singurul plumb bun pe care l-am gasit este cel din tevile de apa vechi recuperate de prin demolari si pe care le puteti gasi cu noroc pe la centrele de colectare de fier vechi.

66fc1ddd-523d-4333-8ee9-6822a0106472.jpg
 

rine

Stiuca
Da știu.
Mai am ceva plumb de când pescuia bătrânul la fix.
Dar se cam duce.
D aia întrebăm de vre o sursă mai actuală
 
Sus