Cumpar Rapala SRRS07 cu steagul germaniei

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

kingofbeasts

Rod Builder
Membru personal
Cumpar voblerul din titlu deci musai editia Euro 2008 si musai ala cu steagul Germaniei care arata asa :

rapala german flag muza 2.png

si are specificatiile astea:

rapala german flag muza.png


Nu ma intereseaza alte culori sau modele fiindca e menit sa-l inlocuiasca pe asta (si sa-i redea muzei increderea :) ) :

 

edd

Somn
Este bine si asa cu 10dolari,,bere pe frigu asta....ceva tarie cu aroma de artar este mai indicat.:)
Acum, nu stiu daca ai sau nu dar e indicat sa mai ai si risto rap in trusa,oricum shad rap este naluca unui continent,america de nord,naluca raurilor salbatice,iar stiuca as cauta-o doar cu trei culori fire tiger modelul vechi, Crawdad si Delta :) ar mai fi CDSR dar nu se mai vopseste demult......
https://www.tacklewarehouse.com/Rapala_Shad_Rap_Crankbaits/descpage-RSR.html
 

edd

Somn
E, dacă pui problema la modu asta , așa cu modele și culori bune
Cea mai cautata naluca la un moment dat,peste ocean,impreuna cu SSR,de ce crezi ca in zona aradului s-a dat cu astfel de naluci ani la rand,numai despre genul asta de naluci se vorbea,drept urmare majoritatea care au facut si inca mai fac voblere au copiat sau modificat evolutia acestor voblere,pentru ca era peste si era o apa salbatica,dar s-a schimbat acum :) vorbim inainte de a se umple de balastire,hatzari si electronisti,in zona aia Muresul este exact ca si poza cu plaja(blue lagune) pe care ai postat-o :)

Excalibur de care am avut si eu la un moment dat,ca sa iti dau ideei crete :)


Ps: povestim la o tarie pe balta mai multe....era sa uit,poate ai citi,nu mai dau de niste articole salvate de prin '90-'20 ca nu imi mai gasesc hardul extern,sa nu il fi aruncat :)
https://bassanglerhq.com/product-reviews/rapala-shad-rap-rs04-review/

Si ceva ce sigur nu ai auzit,fat rap cu barbeta de shad,pe asta nu am reusit sa il gasesc sa fie acesibil ca si pret,asta ca sa intelegi cat de tzava era sa pescuiesti numai la acest gen de naluca.
 
Ultima editare:

edd

Somn
Eu am auzit,am si pescuit am și prins cu el știuci mari dar doar la trolling.Imi amintesc si modelul,FR5 deep runner culoare GFR.Asta se întâmpla acum vreo 7-8 ani în Spania,dar dacă vrei îți pot face rost
Mersi frumos jos palaria dar am renuntat la idee,adica sa nu mai agat atat de multi bani ;) folosesc doar de suprafata si linguri la stiuca, chiar asa mi-am adus aminte de ceva o sa postez la topicul deschis de tine poate te ajuta.

Nu mai cumpar SRRS 07 , acum vreau Fat Rap d-asta :p
Daca ai de amandoua crezi ca strica,chiar ai putea sa iti iei Salmo SDR Boxer si Hornet ca sa te bag si mai tare in ceata,astea iar asa le plac pestilor de acolo :) al doilea il lauda cei din State.
 

kingofbeasts

Rod Builder
Membru personal
Carol îți spun că merită să-l probezi
Pai eu vorbeam serios, chiar cumpar ( evident si pretul sa fie rezonabil ) asa ca daca stii ceva mai concret sau poti sa ajungi la el spune-mi ce am de facut.
edd , horneturi am vreo doua (alea mici de 2-3cm) si inca nu m-au impresionat deloc , dar o sa mai insist.
 
Pentru mine hornet-urile nu sunt prinzatoare,am cumpărat zeci în speranța că doar,doar,am încercat si la apă mică si mare si primavara,vara si toamna si spinning si trolling, singura captură o marlita la un hornet de 4cm putin mai mare decât voblerul. Dar îmi plac cum sunt vopsite :)
 

kingofbeasts

Rod Builder
Membru personal
Boss, SDR nu normale,sti ca au barbeta foarte mare,foloseste 4-5cm nu vb de astea de clean mici :)
Dac-ai sti tu ce dungati stiu astea mici sa prinda primavara ... mai ales alea argintiu cu albastru ( SBH cu o ancora da tre s-o schimbi cu una mai tare pe aia originala ;) )
Da ce sa mai uite (nu de alta da si tu m-ai omenit mai sus cu info de calitate ) :e d-aici : https://spinningclub.ro/threads/rezultatele-partidelor.43/page-4 si era deja pe sfarsit de sezon (cam cu o luna mai devreme a inceput sa mearga)
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus