Este oblete, Dambovita are si multa albitura.Nu seamana de loc cu ce e in Dambovita.
Ce am vazut eu
- alta culoare
- stravezii
- distantati
- mai subtirei
- 95% inotau contra curent nu in ghem
Ferm convins ca nu sunt acelasi lucru.
Nu se gasea un baiat cu o scula de plasa sa scoata toata generatia aia de piticanii din apa...
Nu se gasea un baiat cu o scula de plasa sa scoata toata generatia aia de piticanii din apa...
Fix la asta ma gandeam si eu cand citeam postul ... Un minciog cu plasa deasa si rezolvai o generatie ... Din pacate aia se vor face mari si or sa faca dezastru ...
Mai mult pentru egrete si pelicani.la ce peste vad ca aveti pe Dambovita asta, ce dracu va mai ganditi la Delta?!
la ce peste vad ca aveti pe Dambovita asta, ce dracu va mai ganditi la Delta?!
Sunt mai hrapareti si decat bibanii. Am vazut pe Herastrau prindeau pana si la paine. Mai era si cu gluten... Cei capturati de stationaristi aveau in jur de 15-20 cm, si se pare ca ajung la doar cateva sute de grame. Dar aici, la giugele nu se baga deloc. Nu stiu pe nimeni care sa fi prins. Nu pune botul pe gume, nici macar pe cele imbalsamate . Dar, asa cum au aparut in forta...tot asa au cam si disparut. Anul trecut n-am mai vazut prinsi. Si nici pe mal la uscat. Stiam ca pot trai in orice conditii si ca n-ar avea pradatori in apele noastre dar poate ca nu-i asa. Mai degraba tind sa cred ca si-au facut rost de dusmani naturali.Am prins mizerii dinastea doar la undita pe o balastiera langa Calugareni ... Pe Dambovita la spinning dupa prohibitie sigur voi prinde .... In locul lor as prefera oricand bibanii ...
Stiam ca pot trai in orice conditii si ca n-ar avea pradatori in apele noastre dar poate ca nu-i asa. Mai degraba tind sa cred ca si-au facut rost de dusmani naturali.
cu ceva ani in urma am vazut asa ceva pe Dambovita, am si prins .Asa arata bancul de somn pitic