• Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Learn more.

Daca am fi nevoiti sa alegem doar o guma la salau..

Pe Boieriu nu il scoti din kopyto.
Nici pe mine :)
Relax kopyto de 6,2 culoare S56 și Cannibal shad de 6 glitter bug au prins salai peste tot pe unde am umblat ( și-n țara , și-n UK și aici ; și pe , riu și pe canale , și pe balta) Dacă nu merge cu una merge cu ailaltă aproape sigur . Dacă le-ar face și impregnate cu miros nu cred ca as mai da banii pe altceva.
 
Ultima editare:
Relax Kopyto culoare L 032 de 7,5 cm. A mers bine pe Olt in aval de Rm. Valcea in special toamna. Oricum cred ca majoritatea nuanțelor de verde si galben cu glitter de la Relax Kopyto ma refer la cele de 6,2 si cele de 7,5 merg bine
 
Ca o sugestie...daca vreți să le aromatizați, inainte înțepați corpul gumei mărunt, mărunt cu un bold sau un ac de cusut.
Iarna pe apa curgătoare se fac remarcate.
Shadurile de 8 cm de la manns îmi plac in continuare mai ales că fata de alte modele suporta mai bine operații estetice .
 
Am facut o matrita de cauciuc siliconic pt cineva. Nu stiu daca a si turnat in ea. Faza nasoala a fost ca siliconul meu a reactionat cu plastisolul nalucii si am scos.o de acolo shrinked. Deci nu stiu daca forma matritei urmeaza originalul sau deformatia.
Am vazut insa in perioada aia mai multe copii facute de alte firme oficiale sau copii chinezesti. Acu' in functie de credință, depinde de fiecare daca se multumeste cu copii sau asteapta/scrie la Smith sa mai toarne.
Uite o tema pt Cezar. El reuseste sa vorbeasca si cu Papa daca il intereseaza.
 
de anul trecut pescuiesc cu niste chinezarii care au si miros.
eu sunt multumit
Nostimă:
Contra convingerilor mele.
Iau de la noi, de la chinezi din "Niro ,"acum mai bine de 10 ani niste gume.de 6 cm.
Preț super, culoare mișto,moi, plăcute la pipăit.
Le vine randul și le bag in funcțiune.
Atac, contra,rateu.
Bis.
Dublu bis.
Când mă uit mai atent sa vad unde greșesc..ăla de pe jig se făcuse de 10cm
Trag de el se întinde și rămâne așa:
12 cm!
Le-am aruncat pe toate.capzidofftopic