De ce pescuitul?

Espasia

Somn
ceva imi da cu rest in fotografia respectiva gandescccc
inteleg ideea si parabola dar.................minciogul ala raportat la restul este...............fabulos zimbettt
Minciog,..specializat de somonthumbup, ce craparii nu au mincioage specializate ? zici ca sunt navoadezimbettt


Daca va uitati atent, lanseta este de fly. Apăi daca da cu muste uscate, cum naiba le usuca si le lanseaza cu "piticu" in spate. Si sa nu mai spunem unde naiba tine minciocul ? legat de brâu, și il târește dupa ea?

Dar privirea piticului, este haioasă rău. :):):)
 

anem

Stiuca
sa fie si spinning:

anonima cucchiaino.jpg
 

Espasia

Somn
Mah da carcotasi mai sunteti ! :)
Ideea conteaza...
Chiar conteaza?gandescccc
Oameni buni, oameni dragi, sincer credeam ca suntem la capitolul “Funny”. De aceea am si facut acele comentarii. Acum am vazut pe ce topic s-au facut postarile.
Ideea imi place dar am luat in “calcul” citatele. Am zis, hai sa ne distram, nu facand un misto, in adevaratul sens al cuvantului, ci pur si simplu de dragul pozei. Nu stiu daca m-ati inteles.

Imi cer scuze daca v-au deranjat observatiile mele.

Cu stima.
 

anem

Stiuca
eu unul nu am bagat poza de mai sus in ideea ca as fi fost deranjat de ceva ... ci doar in ideea ca se poate si spinning daca pasiunea este destul de mare.

am si eu un ghibit de vreo 2 ani si ceva ce sare de 17 kg, pe care l-am carat multi kilometri intr-un rucsac asemanator (alaturi de alte chestii necesare) si stiu ca pentru a o face mai mult de o ora chiar trebuie pasiune pentru acel "ceva"
 

rine

Stiuca
Mai...mie mămica aia nu-mi pare mămica și nici copchilu real..
pare reclama la ceva.
Da nah..contează ce idee ne place noua..
 

Luigi

Somn
De ce pescuitul? De ce am trãit eu azi!
M-am dus la salau, iar fiindca sãrea cam dubios de des pastravul am schimbat spontan tactica: jos struna de otzel, pus una de fluoro si spoon-ul ucrainean minune si pã ei pã mama lor!
Prima prezentare, il pierd pe drum cu tot cu cârlig. Inlocuiesc de pe un wobler cu o ancorã si imediat scot unul standard. Dar mai incolo de locul meu de pastrav, pe un loc de salau e si mai multa miscare, ce-ar fi sa incerc acolo?
Ei, acolo a inceput spectacolul! Daca mi se permite expresia, nu a mai fost pescuit ci futai! Innebunisera curcubeii iar eu printre ei: am avut in 3 ore vreo 70 de atacuri, vreo 30 de prezentari, cel putin 10 au scãpat la mal si iar vreo 10 au ajuns in minciog. Daca aveam lanseta de pastrav cred ca luam citeva zeci, dar a fost mai palpitant asa, mi-au dat draci cit pentru o viatza.
De ce pescuitul? Fiindca iti bagã citeodata si totdeauna pe neasteptate o injectie de adrenalinã! Inca nu mi s-a linistit complet pompa...
 

Wurger

Somn
Cam aceladi lucru, doar lipseste un T si e schimbata ordinea.
Luigi, de ce pui struna la salau? Sunt si stiuci in zona ?
 

Luigi

Somn
Sunt chiar mai multe decit salaii. Eu le pun mai ales fiindca sunt multe cioate si bolovani pe substrat, toate acoperite de scoici, o struna de fluorocarbon e ferfenitzã dupa ce atinge vreo structurã. Si sunt 100% convins ca nu ii deranjeaza nici pe salai, nici nu influentzeaza negativ jocul gumei. Voi avea mereu si oriunde struna de otzel, pentru mine e un factor de risc mai putzin.
 

Luigi

Somn
De ce pescuitul? Cã-i ca viatza!
Printre multe alte defecte, mai sunt si dinamovist. Din motive lesne de intzeles, in ultima vreme am uitat-o... Azi din disperare ca nu mai merge nimic am pescuit toata partida cu gume alb-roşii, cu rezultatul evident si bine cunoscut din viatza realã: zero puncte. Ce mai, looser pina la moarte!
 
Sus