De vanzare...de casting si ...de spinning

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Dupa o curatenie generala facuta la capitolul scule de pescuit, am constatat, probabil ca mai toti pescarii, ca in timp s-au strans cam multe, motiv pentru care ma despart de urmatoarele:

La capitolul baitcast ofer spre vanzare o mulineta Shimano Calais 201 DC. Mulineta nu cred ca mai are nevoie de nicio prezentare, fiind castigatoarea ICAST 2006 la sectiunea ”Freshwater Reel” si fiind alaturi de fratele JDM Shimano Antares DC una dintre cele mai bune mulinete produse vreodata. Sistemul de control digital cu 4 x 8 setari posibile este unul dintre cele mai performante si ”prietenoase” sisteme, putand fi pescuit fara probleme cu greutati de la 5-7 gr. in orice conditii. Este una dintre putinele mulinete care in review-ul de pe TackleTour a luat o nota asa mare: http://www.tackletour.com/reviewshimanocalaisdcreview.html
Singurele dezavantaje pe care eu le vad la aceasta mulineta ar fi greutatea mai mare (9,5 oz-aprox. 265 gr.) si faptul ca este full metal ceea ce atrage un disconfort cand este pescuita pe temperaturi scazute.
Mulineta se vinde impreuna cu cutia si toate accesoriile originale la pretul de 1.300 lei. Revin cu poze cu mulineta dar pana atunci mulineta poate fi vazuta accesand urmatorul link: https://mulinete.wordpress.com/2014/08/27/shimano-calais-dc/
Pozele au fost facute cu ceva timp in urma, cand mulineta a fost la Edi ptr. o revizie generala.

Tot la categoria baitcast, ofer si o mulineta a celuilalt mare producator nipon, si anume TD-Z 105 HL customizata de fondatorul Megabass Yuki Ito. Cred ca nici aceasta mulineta nu mai are nevoie de vreo prezentare fiind una dintre putinele mulinete fara sistem DC, la care rotatia initiala a tamburului depaseste 30.000 rpm (sursa https://japantackle.com/daiwa-tdito.html ). Mulineta este ideala pentru aplicatii de pitching/flipping si are tamburul cel mai putin adanc dintre modelele de la Daiwa (marime 105) excluzand bineinteles modelele shallow ale mulinetelor BFS.

Mulineta a fost cumparata din Japonia cu ceva timp in urma, dar in ultima vreme a cam somat deoarece am vandut lanseta cu care a facut pereche. Se vinde la pretul de 1300 lei impreuna cu cutia si accesoriile originale.

Nu in ultimul rand, la capitolul baitcast, ma despart la pretul de 1.300 lei de un MHX construit de Andrei Sava pe un blank SJ 843-2 prelungit la 7′3" (doua tronsoane), fir recomandat 8-15 lb, putere de aruncare 3/16-5/8 oz, actiune Fast, dar cu un varf destul de permisiv pentru a folosi lanseta si la aplicatii cu naluci reactive. Lanseta este montata cu inele Fuji Alconite + SIC KR concept, mandrina Fuji PTS vopsita de Matagi in Matte Army Camo la fel ca woven tube-ul de carbon care imbraca sectiunea splitata a manerului de pluta.
Pana reusesc sa postez poze reale cu lanseta, voi “imprumuta” niste imagini de pe site-ul lui Andrei, sens in care zic multumesc:


Lanseta a format un combo cu Shimano Calais-ul DC de mai sus, astfel ca daca cineva este interesat de achizitionarea intregului combo asa cum apare poza atasata, pretul este de 2.400 lei.


La capitolul spinning ma despart de un combo ML format dintr-un Lamiglas IFW custom Andrei Sava cu lungimea de 6’6”, putere de aruncare 3-14 gr., fir recomandat 4-10 lb. si o mulineta Shimano Stradic 1000 FI + tambur de rezerva nefolosit. Un combo cu actiune moderata ideal pentru aplicatii cu naluci reactive la clean, avat. Lanseta se vinde cu husa din material textil iar mulineta in cutia originala cu toate accesoriile la pretul de 1200 lei. Nu se vand separat decat daca exista un cumparator pentru fiecare dintre ele. Pana reusesc sa postez poze reale cu lanseta, apelez din nou la site-ul lui Andrei, sens in care zic inca o data multumesc:


Nu in ultimul rand, mentionez ca toate produsele nu sunt noi, prezentand urme normale de folosire, dar in ultimul timp au cam stat degeaba acesta fiind si motivul ptr. care vreau sa le dau. De asemenea precizez ca preturile afisate sunt negociabile si nu cuprind taxe de expediere.
 
Accept schimburi cu o mulineta de cast de la Abu Garcia model Ambassadeur Beast 6500 sau Revo LTX BF8 sau o lanseta de cast de la Major Craft model N-ONE NSL T732 UL/BF.
 
Preturi „proaspete si calde” amaaaazed :
- Shimano Calais 201 DC: 1099 lei
- MHX SJ 843-2 : 1099 lei
- Lamiglas IFW: 599 lei
- Shimano Stradic 1000 FI: 499 lei
- TD-Z 105 HL : 1099 lei
 
Oferta valabila in continuare atat la vanzare (la preturile afisate mai sus) cat si la schimb (cu produsele mentionate in postarile anterioare)
 
Preturi noi: Shimano Calais 201 DC, MHX SJ 843-2 si TD-Z 105 HL - 1049 lei fiecare, iar Lamiglas IFW si Shimano Stradic 1000 FI - 499 lei fiecare. In cazul in care se cumpara mai multe produse preturile se reduc cu 10 %.
 
Ultima reducere:
TD-Z 105 HL : 999 lei
Shimano Calais 201 DC: 999 lei
MHX SJ 843-2 : 999 lei
Lamiglas IFW: 100 Euro
Shimano Stradic 1000 FI: 399 lei
 
Actualizare topic:
Mulineta de cast Shimano Calais DC marime 201: 990 lei
Lanseta de cast custom ASava pe blank MHX SJ 843-2: 990 lei
Combo de cast MHX SJ 843-2 +Shimano Calais DC: 1 890 lei
Lanseta de spinning custom A Sava pe blank Lamiglas IFW: 460 lei
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus