motoucle

Oblete
Acum am vazut si eu video-ul. Nu le iau apararea deloc celor in cauza iar comportamentul e deplorabil clar, dar sincer nu au trecut repede pe langa barca (ca sa nu mai vb de valuri de un metru). Nu m-ar mira de loc sa fi vorbit un pic "prieteneste" inainte de momentul cand incepe filmarea, barca celui care filma fiind pe mijlocul canalului. Personal as interzice motoarele de peste 80 CP in Delta.
 

danone

Biban
Nu au trecut repede dar la ditamai deplasament te rog sa ma crezi ca dislocuirea de apa chiar produce valuri de un metru. Eu am patit cand a trecut unul la fel pe langa mine care eram cu o laguna si nu mult a fost sa ma puna pe malul canalului. Ca sa nu mai zic ca era sa -mi sara toate sculele de pescuit din barca. Daca tipul era ok , indiferent ce ar fi comentat turistul, ar fi trebuit sa-si vada de drum nu sa faca ocoale provocatoare si sa arunce cu pahare ( ceea ce denota ca navigau sub influenta alcoolului). Astsfel de indivizi mi-i doresc pe fundul canalului.
 

Espasia

Somn
Nu au trecut repede dar la ditamai deplasament te rog sa ma crezi ca dislocuirea de apa chiar produce valuri de un metru.
Asa este. danone are perfecta dreptate. Cand mergi lansat, in glisaj, volumul de apa "deplasat" este minim. In cazul un care barca nu era in glisaj, dar se deplasa relativ repede, produce valuri semnificative.
Asa patesc de multe ori cand merg in glisaj pe canalele mari, si ma intalnesc cu o barca ce are acelasi gabarit sau mai mare, si este in mars (glisaj). Nu reducem nici eu si nici el. si este ok.
Dar daca este mai mica, merge incet sau sta pe loc, reduc si intru in deplasament cu o viteza care nu pune absolut deloc in pericol celelalte barci. 5 km/h. Dar (din pacate) sunt si multi care nu fac acest lucru. asa cum este surprins in video cu baieții din Arges.
Si stiu ce spun fiindca barca mea este cam la fel cu a baietilor. La fel de mare.
 
Am o rugăminte! Am nevoie de informații despre Periprava-Ultima Frontiera. Am avut o prima discutie cu administratia locatiei si ma gandesc sa programez din timp o iesire de 3-4 zile acolo, undeva la sfarsit de septembrie inceput de octombrie. Orice informatie ii binevenită. Merci!
 

adiwolf

Moderator
Membru personal
cred ca este cam devreme perioada aleasa, nu cred ca pleaca fotografii asa repede.
ce vrei sa stii, mai concret?!
 
Daca pentru trei zile de pescuit la respectiva locatie merita costul? Care sunt sansele reale pentru un pescuit pe care sa il tii minte ca număr de capturi si dimensiune a lor? Bine inteles ca nu garantii vreau. Din ce am discutat cu cei din conducerea locației mai tare am fost băgat în ceață. Chiar nu stiu sa isi vândă afacerea. Eu le-am spus ce vreau sa prind și ei mi-au spus de crapi frumoși și ca se pot prinde stiuci peste jumate de metru. Daca asta ii adevarul pot face un program special pentru fotografi și sa ramana doar cu ei. Eu vroiam sa stiu adevarul de la cineva care chiar stie ce si cum. Sa prind100 de marlite in 3 zile nu ma prea tenteaza. Si eventual posibilitati de transport din Tulcea exceptand Navrom-ul.
 
Sus