Espasia

Somn
Ala care n-are minte cat de cat nu intreaba si se duce unde-l taie capul,
Eu asa fac. Sincer. Ma duc unde cred eu ca s-ar putea sa gasesc peștoci.
Si nu ma frustez absolut deloc. In schimb incerc sa invat din propria experienta (dar si din spusele voastre in acest “cenaclu” - a se citi forum.....:):):)) si sa inteleg pe propria-mi piele, cum este cu comportamentul pestilor. Daca mere, mere......daca nu mere, nu mere..... Vorba cântecului...”Cine are noroc, are........Cine n-are, n-are.....”
Si, mie imi place aceasta abordare. Probabil altora, nu. Dar eu merg la pescuit......nu merg sa prind pești.....:):):).
Acest lucru pe care eu, l-am mai subliniat de cateva ori.
cu stimă,
 

Wurger

Somn
Pestii cat de cat punctabili pe care i.am prins eu si colegul de barca (mai mult el, trebuie sa recunosc), in delta, au fost prinsi in locuri in care pescarii "macho" n.ar da. In gura la Uzlina unde era un trafic de bu puteai sa stai in picioare in barca, pe un canal colmatat si inca intr.un loc asemanator. Toata lumea era pe Isac, ca asa zice pe F&H si pe forumuri.
 

Adrian Sb

Stiuca
Cătălin Țibuleac a fost revocat din funcția de guvernator al Administrației Rezervației Biosferei „Delta Dunării” (RBDD), în locul acestuia fiind numit Ion Munteanu, potrivit unor decizii ale premierului Ludovic Orban publicate în Monitorul Oficial, informează Mediafax.

„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Cătălin Țibuleasc se revocă din funcția de guvernator cu rang de subsecretar de stat, al Administrației Rezervației Biosferei «Delta Dunării». Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Ion Munteanu se numește în funcța de guvernator, cu rang de subsecretar de stat, al Administrației Rezervației Biosferei «Delta Dunării»”, se arată hotărârile șefului Executivului publicate marți în Monitorul Oficial.

Ion Munteanu avea funcția de director executiv al Direcției de Administrare patrimoniu, educație ecologică și relații internaționale, potrivit site-ului RBDD.Cătălin Țibuleac fusese numit pe 14 iunie ca guvernator al Deltei Dunării, printr-o decizie a fostului prim-ministru Viorica Dăncilă. Acesta a fost șef al SRI Tulcea. Potrivit presei locale, el s-a pensionat în luna august 2017, după un mandat de patru ani și jumătate în fruntea instituției.
 

toby

Salau

Claritatea se va imbunatatii in cateva minute
Este ziua de Crăciun, îmi cer iertare la toți colegi .
Paraziții de genul asta merită fierti, fripti si .... rasa si .... .tac ca ... lesin de nervi
Sunt si in zona mea asemenea specimene si sunt păziți ca si PUTIN, cand baga plasă, organul este in ședință s-au servește masa apoi păzesc zona si asteapta ca animalele de pradă
Aci sunt incluși sefi de la hidrocentrale , nu opresc turbinele pana nu sunt bărcile pe poziție si apoi urmează masacrul.
Cu ani in urma urlam de draci la un comisar care credeam ca este întâmplător în zona ca apoi să realizez că el coordona toată operațiunea .
Mama lor de....... ne extermina si toate astea din multă prostie , cred ca pot trăi si mânca doar bani, vând pădurile ca nu au nevoie de oxigen, vând peștele ca oricum nu știe nimeni daca este s-au nu in apa, au vândut țara si cand au probleme se roagă la bunul Dumnezeu sa fie ajutați nervosraunervosraunervosraunervosraunervosraunervosraunervosrauSunt tare supărat
 

Wurger

Somn
Se schimba numai actorii, personajele sunt aceleasi, rolurile sunt jucate mai mult sau mai putin la fel.
Bine zis ca nu se stie daca e peste sau nu in apa ca asta nu se vede. N.o sa aiba niciodata amploare si vizibilitate asta cu pestele cat are aia cu copacii.
 
Sus