adiwolf

Moderator
Membru personal
Turistii nu se vor" cara" de acolo, pentru simplu fapt ca Delta Dunarii este mirifica chiar si fara peste !!!
Turistii, mai ales cei din ziua de astazi, nu vad ce este sub apa, nu vad pestele, nu vad "desertul" de sub ape, ei vor merge acolo pentru peisaje, pentru senzatia falsa de aventura si libertate .
Pescarii se vor rari, dar nu vor disparea din zona.
Din pacate, Delta nu are viitor, nici prezent, doar un trecut glorios
 

Tacuc

Biban
Azi am ieșit cu barca pe apă să mai lucrez la harta batimetrică și am constatat că eu sunt cel mai prost, era plin malul de pescari, mai mult unii erau cu cortul. S-a terminat prohibiția și eu nu am aflat? Bietul pește are noroc că nivelul e crescut și are unde se împrăștia că altfel…
 

Septimiu

Salau
Oare cunoasteti o persoana de incredere in Murighiol care poate inchiria o barca cu motor de min 10CP pentru 5 zile in perioada 12 - 16 Iunie?
O sa fiu cu famila intr-un mini concediu in Sfantu Gheorghe si am prefera sa inchirem o barca cu care sa facem si transferul si sa o avem disponibila pe toata duarta mai sus mentionata.
Multumesc!
 
Ultima editare:

Wurger

Somn
Păi ultimul concurs pe care l-am vazut s-a remarcat prin: locație de fițe (mari, fițe), sponsorizare cramele X și inca vreo 2 distribuitori selecți, baterie de gagici demne de catwalk, plus jacuzi și alte frimituri ce au mai picat pe lângă. Premiul cel mare, luat pe 2 mârle.
Țugulanu când vede atâta pescărime cu ștate vechi zice că ăsta e modelu', deci spre asta țintește.
Deci până nu se ajunge la campionatu de guvide, nu ne lăsăm.
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Este un reportaj pe antena3 despre delta chiar acum. Am dat întâmplător peste el, nu l-am prins de la început. Dar mi se pare de prost gust ce am văzut pana acum...
Se da vina pe orice, numai pe braconaj nu. capzid
 
Sus