• Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Learn more.

Despre sonare folosite la pescuitul rapitorilor

Ce marca de sonar preferati?

 • Humminbird

  Votes: 8 13,1%
 • Lowrance

  Votes: 45 73,8%
 • Garmin

  Votes: 7 11,5%
 • Raymarine

  Votes: 1 1,6%

 • Total voters
  61

AlexH

Moderator
Membru personal
Am gasit un video in care se compara pe acelasi model de sonar 2 baterii diferite: Litiu vs Pb-Acid. Poate va ajuta pe cineva care e nedumerit si nu stie ce sa aleaga. Personal consider ca la dimensiunea asta mica (12V 7Ah) nu merita investitia intr-o baterie asa scumpa cum e cea cu litiu (40-50 RON vs 450RON), deoarece chiar daca diferenta de greutate e mare, nu e ca si cand ai cara 30kg fata de 15kg. La baterii de 100Ah deja e alta poveste.
 
Stiu ca la noi au aparut mai tarziu ,si poate nu au fost probate mai deloc, dar intreb daca a gasit cineva ceva pareri de-ale pescarilor de afara despre Elite TI2, se blocheaza, nu se blocheaza , vede ce trebuie ,etc...Vreau sa iau un unul de 9.
 
Cred ca e prematura intrebarea .Poate daca vorbesti cu Zoran si a facut el ceva teste.Ca idee personala , fiind gestionat de un soft, sonarul are sanse sa se blocheze dar cine stie cat de rau :) Cam toate sonarele vazute de mine au anumite momente cand mai dau cate un rateu dar nu trebuie sa te sperii :) Imi aduc aminte in toamna pe Cincis cand 2 ore nu am vazut adancimea apei! Dupa care si-a revenit si nu am mai avut probleme.Tehnologie ce vrei.Nici Zoran nu a avut explicatie si nici nu avea cum.