• Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Learn more.

Dificultati sau sugestii?

Claudiu

Administrator
Membru personal
Postati va rog aici daca aveti dificultati, intrebari sau sugestii referitoare la functionarea forumului
 
Cea mai misto chestie e ca iti ramane salvat textul si dupa ce din greseala ai dat pe alta pagina si vrei sa te intorci inapoi unde ai postat,felicitari Claudiu.De unde se poate modifica postarea dupa ce ai postat? Mai uiti cate ceva si nu sunt adeptul multor postari.
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
Salutare Edd si multumesc, Poti gasi editarea sub avatarul tau, unde scrie: Location, este o icoana cu un creion. Editarea se poate face dupa postare dar nu dupa ce cineva a postat dupa tine.
 
O camera de chat ar fi frumoasa unde sa ne bem cafelutza sa trancanim cand vremea sau alte obstacole nu ne lasa la iesiri pe malu apei :)
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
Salutare @timisoara2015 si bine ai venit. Daca facem un chat atunci ar insemna ca lumea sa nu mai scrie aici si sa imparta idei, totul s-ar discuta acolo iar informatia s-ar pierde, altii nu ar mai putea invata pe viitor din informatiile de aici.
 
Salutare claudiu si multumesc intregului grup ptr accept ...ideia camerei de chat era cu totul alta.ptr informatii...pareri...opinii...sugestii erau asa cum este facuta pagina (forumu,sectiunea ptr care opteaza fiecare si ceea ce il va interesa).chatu era exclusiv ptr palavrageala la o ceasca de cafea o bere ..etc ...unde sa fie doar mai cate o gluma cate o palavrageala :)

Era doar o sugestie o opinie ....ptr mine nu este ceva ce sa ma faca sa stau mai mult ...ideia era ca sa fie mai simplu de a discuta in grup :)...
 
Ultima editare de un moderator:

Claudiu

Administrator
Membru personal
@timisoara2015 permite-mi si mie o sugestie, nu crezi ca ar fi mai ok un nume de user relevant? Sa stim si noi cu cine vorbim, sa cream o comunitate de prieteni cum spuneam. Nu este o obligatie, este doar o sugestie, daca accepti, astept numele noului user.
 
Numele meu este Sorin din Timisoara cu rezidenta actuala in italia (cervignano) daca imi spui sectiunea de unde pot schimba nickname de la user o fac cu placere