• Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Learn more.

Dunarea

adiwolf

Moderator
Membru personal
zona superba si cu potential fantastic pentru pescuit, dar.................din ce in ce mai pustie
si asta nu se datoreaza pescarilor cu undita cum spune agariciul deltei ca se intampla la el pe mosie nervosrau
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Asta cam asa e. In golful Cerna, la ora 14:30 am vazut din masina 3 barci de pescuit, cu cate 2 pescari care intindeau plase. Se vedea clar de tot.nervostarenervosrau
 
I

ilie

Guest
Asta cam asa e. In golful Cerna, la ora 14:30 am vazut din masina 3 barci de pescuit, cu cate 2 pescari care intindeau plase. Se vedea clar de tot.nervostarenervosrau
Poate era bine sa fi sunat la 112...Din fericire cred ca la noi(Sibiu) incepe sa se schimbe ceva in bine.In conditiile astea, sincer eu unul as fi incantat sa fiu angajat al filialei desi unde lucrez acum am un salar f.bun.M-as risca sa fac asta cand vad ca vorbele devin fapte si nu sunt doar vorbe aruncate in vant.
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Da, era o chestie sa sun, insa cred ca erau pescari comerciali cu autorizatie, pentru ca nu se ascundeau. Mai mult decat atat, toti din barci purtau veste galbene reflectorizante si plasele erau semnalizate foarte bine la suprafata, daca eu am reusit sa le vad usor din mersul masinii.
 
Salut.
Am mai scris pe undeva ca vreau sa fac la sfarsitul lui iunie un pescuit de citeva zile pe Clisura si acum sunt la faza de adunat de informatii despre cum pescuiti voi pe Dunare, eu inca nu am avut placerea. Am in plan o jiguiala din barca, cu sonar si toate cele. Vreau la jig si cicade pe structuri, praguri, obstacole si in apa adinca si in mai putin adinca.
Fiind un topic despre Dunare, m-am gindit ca ar fi utile experientele pe care sigur multi le aveti la salau si de ce nu si la somn pe acolo. Nu visez la informatii despre locurile prinzatoare, dar despre metodele si tacticile potrivite m-as bucura sa aud cite ceva. Cu ce scule abordati voi Dunarea? Pe unde e de jiguit in perioada de sfarsit de iunie? Ceva despre Clisura? Eu voi fi (sper) pe la Orsova.
Sper ca nu cer prea mult stimatilor "lupi de Dunãre"nnnoroc
 
Dunarea umflata dar nu groaznic.
La Giurgiu, un nene prinsese vreo 10 carasi cat palma.
Avatii nu bateau la suprafata. Cineva zice ca a vazut somotei la plimbare.
Canalul plantelor - raiul baboierilor. Erau cam pe toate locurile unde as fi putut sa dau pe malul dinspre Dunare.
Am gasit un loc unde fugeau obletii dar dupa nalucile mele n.a fugit nica.
 
Zona Clisura am vreo 5,6 iesiri de cate 5 zile o saptamana.Zona e superba ca geografie cam multa serpararie nu ma deranjeaza,avat mult acolo nu da nimeni dupa el ma refer la localnici salau mic ca talie din cauza ca e super batuta apa si nu prea se elibereaza media e undeva juma de kg mai rar exemplare peste500g, se mai prinde cate un somn.Pescuit dificil multa piatra agataturi la greu trebuie sa fi pregatit sa sacrifici jiguri iar salaul fara exceptie este infestat cu sarma viermele ala rosu ce sta in carne.Eu am renuntat la iesirile in zona aia in toate escapadele mele am prins un singur exemplar de 2,5-3kg salau.Asta a fost recordu in rest cam 5 salai (strapazani) pe partida