Sunline small Game hg-pe. Grosime pe0.5. S-ar putea sa ai nevoie de o lanseta și mai finuța sa lansezi departe.Pescuiesc la spinning la clean pe lac cu naluci de 0,5 - 1,5 g (un fel de muste/insecte facute de mine pe jiguri de 0,6 -1,5 g) cu monofilament si lanseta ultralight de 0,5 - 5 g. La monofilament sunt limitat inferior de rezistenta scazuta la rupere iar superior de distanta lanseului , asa ca am ajuns la un compromis de 0,14 (1,8kg rezistenta/10-12 m lanseu) . Ca sa imbunatatesc parametri m-am hotarat sa incep cu ceva textil sub 0,10 care sa imi permita lanseuri mai lungi dara sa si satisfaca rezistenta mai mare la rupere (3 - 4 kg).
Cei care ati mai pescuit nalucui asa usoare ce fir textil imi puteti recomanda ?
Pescuiesc la spinning la clean pe lac cu naluci de 0,5 - 1,5 g (un fel de muste/insecte facute de mine pe jiguri de 0,6 -1,5 g) cu monofilament si lanseta ultralight de 0,5 - 5 g. La monofilament sunt limitat inferior de rezistenta scazuta la rupere iar superior de distanta lanseului , asa ca am ajuns la un compromis de 0,14 (1,8kg rezistenta/10-12 m lanseu) . Ca sa imbunatatesc parametri m-am hotarat sa incep cu ceva textil sub 0,10 care sa imi permita lanseuri mai lungi dara sa si satisfaca rezistenta mai mare la rupere (3 - 4 kg).
Cei care ati mai pescuit nalucui asa usoare ce fir textil imi puteti recomanda ?