• Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Learn more.

Examen permis navigatie agrement

Eu am luat la sfarsitul lui mai C+D. Am facut cursurile la o scoala in Bucuresti, all4boats (rog admin sa stearga daca se considera reclama, n-am nicio legatura cu baietii de acolo). Apoi practica pe Snagov. Examenul a fost la Capitania Giurgiu, din cate am inteles organizeaza la finalul fiecarei luni, dar trebuie sunat inainte pentru mai multa siguranta. Examenul in sine nu e chiar usor, dar cum m-am apucat de ceva vreme de studiat, apoi am mers la cursuri - m-am descurcat.
 

AlexH

Moderator
Membru personal
De altfel am inteles ca nici in Grecia nu ai nevoie de permis daca puterea motorului nu depaseste 30 sau 40 cai, nu mai tin minte exact.
 

adiwolf

Moderator
Membru personal
nu vad de ce ar ajuta astfel de informatii, poate doar pentru gheara in gat ca pitigoiul capzidcapzid
in plm in Grecia nu m-a intrebat nimeni de permis de barca desi am inchiriat o barca cu motor de 25cp, iar in Romania nu am voie cu o amarata de gonflabila cu motor de 6cp?!!
pastele masii, parca trebuiau armonizate cumva legislatiile in CE gandescccc
 
V

vali stratonov

Guest
Poate va este de folos aceasta informatie:
In Finlanda pentru folosirea unei ambarcatiuni in scop privat, a carei lungime nu depaseste 21m,indiferent de motorizare,nu este nevoie de licenta/permis!
In Suedia e la fel...... ar fi fost chiar si culmea ca intr-o tara care are cam 50 % apa sa puna piedici oamenilor , doar de dragul birocratiei....fac bani din alte taxe nu din licenc
tiere permise sau inscrieri de barci...
Noi daca nu aveam o asa legislatie "simplista" nu ne numeam romani.((((