Experimente cu naluci (combinatii, ajustari, modificari, imbunatatiri, etc.)

kingofbeasts

Rod Builder
Membru personal
Am cochetat de ceva vreme cu ideea imbunatatirii gumelor prin adaugare de ochi. Cum ochii nu stau direct pe guma si cum pe jiguri mici sau la dropshot nu se pot pune ochi ca n-ai pe ce, tot cautand prin magazine, am ajuns la un produs de fly care se potriveste manusa pe ceea ce vroiam eu .
E vorba de niste masti de plastic carora li se pot lipi ochi si care se folosesc in mod normal la fly pentru legarea unor streamere.
M-am decis asadar sa risc niste banuti si sa experimentez cu ele astfel ca, am achizitionat 2 marimi pentru ochi de 6 mm si ochi de 8,5mm.Asa arata :
IMG_9565-1.jpg


Cele de 6, merg bine pentru gume mici la dropshot :
IMG_9568-1.jpg
IMG_9577-1.jpg


Iar cele de 8,5 merg bine si pe jiguri de 4-5 grame daca li se practica o gaura suplimentara prin care sa iasa ochiul jigului :

IMG_9578-1.jpg
IMG_9583-1.jpg
IMG_9584-1.jpg
 

Wurger

Somn
Am o cutie de film foto plina cu monede de 5 bani pe care le folosesc sa pun superglue pe ele. Acum vor fi palete de gume finesse.
Multumesc Adi !
 

Zippo47

Stiuca
offtopicTipul are cateva video-uri (nu stiam cum sa le spun, lectii, review-uri, etc), interesante. Am aflat si invatat niste chștii interesante.
Din colectia lui mi-a mai placut si chestia cu moneda legata de nalucile soft.
Pun aici link. Eventual mutati-l la sectiunea potrivita.

Cu stima.
Foarte buna ideea. Voi incerca si eu.
 
Eu am de câțiva ani așa ceva, în afară de un biban care a urmărit-o pe la Zetea nu avut nicio captură. Le-am luat ca să refolosesc gumele care rănân fără coadă.
 
Sus