Și eu tot flex cu turația reglabilă am și la cum am văzut ca se învârte discul băieților din clip are cel puțin 1000 de ture și aia e plaja minima la flexul meu deci, ar trebui sa meargă . Ca o paranteza, flexul cu turația reglabilă îți creste cam cu 50% minim varietatea aplicațiilor le care se pretează scula cu pricina ulterior, suplinind cu succes existența unui polizor clasic in garaj in majoritatea situațiilor și in multe cazuri, și alte scule inclusiv masina de găurit (data fiind diferența de putere a motorului de flex net superioară).
Contează foarte mult și ce accesorii ai la el (
)dar, pentru mine, a fost prima scula electrica cumpărată in Canada și cea mai importantanta din cele trei scule electrice pe care consider ca e bine sa le ai in garaj tocmai pentru ca in unele situații le poate înlocui cu succes pe celelalte două ( masina de găurit și fierăstrăul pendular) .
Revenind la gume , laminarea nu ma interesează pentru ca , din constatările mele de pana in prezent in raport cu ce am pescuit personal , gumele laminate mi-au prins mult mai puțin decât gumele turnate intr-o culoare de baza și vopsite ulterior cu accentele necesare pe burta și pe spate ( asta dacă nu pun prafurile de mică direct pe matrița la turnare și le scot gata vopsite de acolo ceea ce e cel mai de dorit pentru un rezultat optim) .
Ce ma interesează acum însă e sa fac o matrița de aluminiu după o guma deja existenta și asta înseamnă scanare 3d și prelucrare CNC însă încă n-am găsit pe nimeni dispus sa o facă deocamdată .
Oricum sistemul de mai sus , îți permite sa nu mai ai stocuri și , daca îl combini cu gumicicul eco din gelatina de bucătărie , îți permite sa-ti torni gumele dimineața pana îți bei cafeaua intainte de a pleca la pesti .