• Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Learn more.

Favorite SHARD SRD-702MH

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Se vinde o lanseta de spinning Favorite SHARD SRD-702MH, ca si noua, pescuita in 4 partide, impecabila ca una din magazin. Este varianta cu alconite din link.

http://favorite-fishing.com/en/rods/shard/

Favorite Shard got a silver award in nomination “The best new rod”, during the International Fishing Show in Budapest EFTTEX 2017.

Pret 900 Ron.
Se poate vedea/testa in Bucuresti.

Detalii MP sau Tel. 0730 88 opt opt 17
 
Naluca e cam jmechera insa si salaul e nazuros destul de des ... Lanseta in schimb este top si regula nr 1 in pescuit este urmatoarea : in pescuit nu exista nici o regula ;)
 
Ce sa zic ... , as fi vrut sa ma bag la un sonar bun, e singurul motiv ptr care o vand insa pe zi ce trece realizez ca merita pastrata in colectie linistit, are cu ce se mandri si nu merita sa o fac de ras, nu cere de mancare ! Pe de alta parte s-au cam strans in colectie cateva joarde si nu e atata timp ptr fiecare, tot cu una doua plec dupa mine functie de locatie … Ramane asadar suspending treaba cu vanzarea, usor intre ape unde-i place lui sa stea, in coada de peste :)
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.