kingofbeasts
Rod Builder
Efectul lansetei "custom"
la un concurs de pescuit 

Filmul se numeste Nevazut necunoscut, si in el Louis joaca rolul unui vanator-pescar braconier imposibil de prins. Dupa ce am vazut filmul, copii fiind, tropaiam toti ca nebunii pe balta, doar doar... kingofbeasts, fugit irreparabile tempus...Efectul lansetei "custom"la un concurs de pescuit
Filmul se numeste Nevazut necunoscut, si in el Louis joaca rolul unui vanator-pescar braconier imposibil de prins. Dupa ce am vazut filmul, copii fiind, tropaiam toti ca nebunii pe balta, doar doar... kingofbeasts, fugit irreparabile tempus...
Seara buna la toata lumea! Hai ca mai trantesc eu una. S-ar putea numi "Cu controlu' la psihiatru". De cativa ani, in prohibitie si in rest duminicile, cand mie nu imi place sa ies pe apa, ma urc in trotineta mea si fac ture extinse pe Mures, sa mai vad cum se prezinta locurile, apa, ce se mai prinde...De la o vreme am observat ca, la aparitia masinii pe maluri, mai ales cand binoclul era pe bord, unii mai scoteau betele in plus din apa, mai doseau juvelnice, si alte activitati pe care ti le inspira proximitatea unui control. De aici si pana la o idee murdara si perversa nu a fost mult. In primul rand am rugat o prietena, psihiatru, sa imi scrie o adeverinta cum ca as participa la sedinte de managementul agresivitatii. Apoi mi-am facut un panou asemanator ca si format si culori cu unele cunoscute, pe care scria mic-mic SELF si mare-mare CONTROL. Cu binoclul pe bord, cu sapca albastra pe care scria "CLUB GARDA" trasa pe ochi, am inceput "patrularea". O duminica, doua, rezultate excelente, saluturi respectuoase gen "sanatate sefu'", etc. Pana cand, intr-o zi intalnire de gradul 3 cu o duba cu o inscriptie datatoare de siguranta si incredere : JANDARMERIA. Am fost oprit, flancat de 4 jandarmi tip Delta force, si luat la bani marunti.-Permisul de conducere! Imi pare rau, zic, dar nu suntem pe un drum public, asa ca nu am.-Atunci legitimatia de control... Ok, scot adeverinta si o prezint. Raspuns dincolo de orice asteptari: Asta e uzurpare de calitati oficiale, o sa faci puscarie. De la ce control esti? De la nici unul. Si panoul? Pe romaneste,zic, ar fi autocontrol, ca asa zice doctorul sa fac. Si sapca? Sapca e pentru umbra. Lasa umbra, zice, de la ce garda esti? De la club Garda, din Italia. Aha. Foiala, nedumerire,tot ce tine de organ. Unul mai mitite zice: Sefu, ce facem cu el, ca asta e de la nebuni, uite adeverinta. Si, intr-o explozie tacuta de marinimie, vine raspunsul: II dam drumu',ma, ca e cuminte...