• Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Learn more.

Gherle de vis...sau de cosmar

Mi s-a parut o idee buna propunerea lui Mal de a infiinta acest topic.
Putem scrie la nervi, cand nimic nu s-a legat si toate ne-au fost impotriva, cand simtim o lacrima care tremura in coltul ochiului ca in desenele animate japoneze.
Sau putem scrie despre partide despre care stiam de la bun inceput ca vor fi gherle (eu am fost la mai multe d-astea) si totusi ne-am dus ca deh..... datoria.
Zic eu ca nu-i gresit nici daca scriem despre partide din trecut, care au ramas in istorie - gen te duci cu sperante in delta cu 5 insi, 3 zile si toata expeditia prinde 3 pesti si un rac.
Hai ca e un subiect mai bun decat ala cu "religia si credinta - ghid pentru incepatori".... n-am spus ce fel de incepatori si nici nu spun.
Putem sa facem si un top, unde pe primul loc vad pescari care au plecat la pescuit fara scule. S-au mai vazut si cazuri d-astea. Se numeste gherla tehnica prin impotență indusă.
 
Ba ce oameni simpatici. Cum isi aduce ei aminte de cele mai frumoase momente !
Sper sa vina si altele ca uite asa intri in constiinta grupului. first
 
Aprecieri: Mal

AlexH

Moderator
Membru personal
As fi putut scrie in celălalt topic, dar am zis ca nu e cazul. Mai degraba va zic aici ca azi am împărțit cu AndreiSibiu o gherla frumoasa. Dinaia in care ai de toate, aer curat, putin soare, fara vant, numa peste nu ai...
Asta e, macar am stat la povesti.
 
Gherla si pentru mine astăzi, una in care am învățat niște chestii.. de azi nu voi mai folosi leader de 0.5 la stiuca si voi fi mai atent cu strunele gata facute din comerț..

Primul atac m-am ales cu guma hasurată


Al 2 lea atac, violent in care a plecat si frână mulinetei si dupa cateva secunde a cedat struna(savage gear)


A 3 oara mi-a tăiat mono de 0.5 dar măcar am văzut bestia zimbettt


Mâine nu mai are scăpare, trec pe 0.8 zimbettt
 
Mâine nu mai are scăpare
De cate ori am zis asta si ce tepe mi-am luat Durereeee
Cu atata informatie ai fost lenes ;) poti sa iti croiesti tu singur marimea de struna care iti este buna pentru guma pe care o folosesti si de multe ori trebuie dusa ancora spre coada,astea din comert sunt prea scurte sau lungi....incerca un inel picatura cum au cei de la crap pe struna plus un inel despicat unde vine ancora,iar daca te manca poti atasa si o paleta de rotativa salcie acolo,oricum ancora vine infipta in guma si cu paleta obti un echilibru cat de cat daca dai cu jig mic si evolueaza ca un vobler guma cu un asemenea lestaj ;)

edit:abia acum am vazut ca ai paleta Durereeee zimbettt
 
edd știu ca se poate regla lungimea strunei numai ca eu in cazul de față am preferat sa nu duc ancora atât de mult spre coadă ca sa ai păstrez bataia mai largă a cozii.. am folosit guma pe post de vobler recuperată ușor cu mici pauze
 
Aprecieri: edd