• Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Learn more.

Harta batimetrica Genesis Live

adiwolf

Moderator
Membru personal
din ce inteleg eu, acest soft face automat harta batimetrica?!
o poate salva undeva pe SD card?!
 

adiwolf

Moderator
Membru personal
C-MAP Genesis Live
Update the mapping of your favorite fishing spot or map unmapped areas with ½ foot contours – in real time – on the screen of your fishfinder/chartplotter with C-MAP Genesis Live.
Genesis Live uses digital depth to create high-definition maps featuring 1/2-foot contours. Target key fishing areas with Genesis Live maps, which make it easy to find areas where fish like to hide, like standing timber, drop-offs, points, weedbeds and more. Genesis Live maps can be saved to a SD or microSD card.
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Zoran multumesc pentru setari. Acum vad jigul foarte bine. Cel mai important dintre toate a fost verificarea sondei, care nu statea chiar asa paralel cum credeam eu. Celelalte setari au facut ca acesta sa se vada excelent de bine si la 1m si la 10m (nu am fost pe apa mai mare).
In schimb trebuie sa precizez ca in 2 zile cu noul soft sonarul s-a restartat de 3 ori in timp ce butonam la el si de vreo 2 ori am avut probleme sa revin de la cea mai mica luminozitate la cea maxima folosind butonul de power. Sper sa fi fost ceva izolat.
 
Si la mine s-a blocat ecranul de 3x intr-o ora... hds carbon
Voi avea la mine intotdeauna cele 2 micro sd uri, softul vechi si cel nou.
Softul vechi functioneaza perfect, softul nou daca vreau sa fac o harta batimetrica :(((
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Softul cu Fish Reveal, desi nu a avut nici o problema de genul asta, nu a excelat la calitatea imaginii. Functia de downscan era aproape inutilizabila.
Ce imi place la asta nou e ca se pot copia hartile batimetrice de pe un sonar (card) pe altul.
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Despre culori custom la harta batimerica Genesis Live
De precizat ca functioneaza si pe Elite TI, doar ca aici nu aveti C-MAP Demo.36. Va trebui sa folositi o alta harta, doar pana faceti paleta custom (eu aveam downloadata o harta batimetrica de pe insight genesis)
Screenshot_2018-09-25_16.05.15.png
Screenshot_2018-09-25_16.06.02.png


Si aici ceva mai in detaliu despre Genesis Live:
 
deci, minunea de soft nou pastreaza metehnele penultimei versiuni. M-am mai linistit, credeam ca sunt eu nebun. Mie nu mi-a facut "fish reveal" figuri gen blocat sau resetat, insa ...oribil ce se vedea sub barca. Deocamdata, singura solutie ce pare viabila, pt doritorii de harta batimetrica, ramane achizitia softului Genensis Mapping separat. Poate mai scade si pretul, daca tot sunt incluse principalele functionalitati in varianta free. Este insa o sursa excelenta de informatii si Structure map, nu e musai imagine batimetrica. Daca se pescuie la trena insa......se inverseaza cerintele.
Claudiu....da, vrei ;)