Harta Romaniei pt sonare

adiwolf

Moderator
Membru personal
Sigur ca asta este una din cauze, dar in felul asta risti sa nu vinzi nici device-ul.
Harta este primordiala pentru un astfel de device
 

Lou24

Oblete
M-am documentat puțin. cred ca sunt hărțile openstreetmap, fără denumirea canalelor/lacurilor. Se downloadeaza fișierul osm de aici http://download.geofabrik.de/. Cu un programel simplu, cel folosit de tine, Adi, insight map creator, convertești fișierul osm in at5 și gata! Obții ceea ce am descărcat și eu de la voi. Cu aceleași probleme. Nu am găsit nicio aplicație care sa ma ajute sa încarc și denumirile canalelor, dar sunt aplicații ce îmi permit sa iau fiecare canal/lac și sa-i editez numele. Poate la iarna, la gura caloriferului, acum nu este timp.
Mai exista hărțile Păcat totuși, dacă întreb un localnic cum ajung din locul X in locul Y, îmi va spune nume de canale. Va trebui sa-mi folosesc in continuare telefonul.

Va mulțumesc tuturor și îmi cer scuze daca am deranjat! Dacă voi găsi ceva in plus, va țin la curent și dacă ma înarmez cu suficientă răbdare, s-ar putea sa editez și harta. gandescccc
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Nu stiu sa iti raspund la intrebarea asta. Sincer nu cred. Sunt harti raster de tipul. at5. Cel mai simplu e sa incerci.
 

vioril

Biban
La Lowrance functioneaza , am avut Lowrance si functiona foarte bine ; la Humminbird nu stiu ,am Humi dar nu am incercat . Am bagat in Humi direct card navionics gold si card zero line - totul functioneaza impecabil in acest mod .
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Normal ca la Lowrance funcționează, ca pentru ele au fost facute. Lowrance accepta harti in format .at5 .
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Acelasi raspuns ca si mai sus. Te rog downloadeaza si pune pe sonar, vezi tu daca funcționează si spune-ne si aici. Sau nici nu ai sonarul inca?
 
Sus