Claudiu, ...vin la Valcea, sa te scot la bere.
nu mai este mult si se deschide sezonul la pescuitul care iti place asa ca ar trebui sa te gandesti serios sa faci o partida in zona, nu de alta, dar parca as bea si eu o bere prin inceput de Mai

Claudiu, ...vin la Valcea, sa te scot la bere.
Claudiu,daca imi aduci si maimutoiul de plus pt stiuca, de la Abu Garcia...vin la Valcea, sa te scot la bere.
nu mai este mult si se deschide sezonul la pescuitul care iti place asa ca ar trebui sa te gandesti serios sa faci o partida in zona, nu de alta, dar parca as bea si eu o bere prin inceput de Mai![]()
Lansez oficial invitatia de a face o partida pe bradisor in luna mai. Ma gandesc ca daca l-am pacalit pe Wurger si nu am prins nimic, anul asta e randul taubineinteles voi face minim 2 iesiri ca si anul trecut, inainte, pentru a testa zona. Atunci am prins in ambele iesiri iar cand l-am chemat pe Wurger , RaduG si Nasolu am prins.... sa zicem nimic.
Domnu'...invitatia e pe baza de tabel? Sau pot sa vina si din astia de nu se stiu la pastrav? Da' poate vor sa invete...![]()
La asta te invitam noi, cei din Bucuresti. Invitatei valabilla pentru toata lumea.Am inteles si iti multumesc! Insa ...sunt moale cand aud de cleanMai ales pe baraje mari desi clujenii ma ameninta ca ma duc pe Belis. Nu zic nimic inca .Mai bine ma invitai pe Sarulesti!
![]()
Cand??!!!!! Dupa etapa din CNS?La asta te invitam noi, cei din Bucuresti. Invitatei valabilla pentru toata lumea.
Nu stiu exact cand etapa din cns.Cand??!!!!! Dupa etapa din CNS?
Asteptam cunoscatorii locurilor propuse sa vina cu detalii.
Gata, treb sa ma culc. Ma uitam la calendarul competitional si consideram etapa din 5-6 mai ca fiind cea din Aprilie...Sarulestiu va fi ocupat de - Etapa 1 - CUPA LUCKY JOHN 2017 - SARULESTI - 5 - 7 Mai 2017 si conform obiceiului cu o saptamana inainte nu se pescuieste decat pentru cei inscrisi in concurs, antrenamente
asadar, pentru Sarulesti ramane dupa aceasta data, preferabil pana in deschiderea sezonului oficial, iar pentru Bradisor...........dupa data de 1 Mai !
dupa cum vedeti..........sunt cam inghesuite treburile astea asa ca va las sa va puneti de acord, majoritatea celor care vor sa vina va decide ce si cum, iar organizatorul / cel care se ocupa, are un drept de veto![]()