Intalniri si Partide de pescuit Amicale - propuneri si organizari

Intalnire partea 2

• Total voters
    14

Aurel

Piranha
Ok, asa e, ai dreptate!
Din iunie pana în septembrie sa se aleagă o luna și apoi de comun acord se va stabili o perioada exacta și apoi locatie
Asa ca va rog sa alegeți o luna în care vreti/puteți participa sau și mai bine o perioadă.
Eu ma ofer voluntar pentru centralizare date/luni/perioade sau oricum vreți voi

adiwolf

Moderator
Membru personal
Din iunie pana în septembrie sa se aleagă o luna și apoi de comun acord se va stabili o perioada exacta și apoi locatie
ai ales fix perioada concediilor !
bine, asta la bugetari ca restul......nu mai conteaza (parca asa ceva a spus kkatul ala de ministru al economiei romanesti!! puke)
in fine, este perioada de concedii, canicula, rapitorul (subiectul nostru comun) cam trage sa moara, combustibilul va ajunge 10lei imediat si deplasarile lungi vor fi costisitoare (apropo de asta, tocmai am calculat un buget de deplasre in Delta de 1500 lei DOAR pentru combustibil, masina + barca !! adica un 300 euro petru deplasare, mai puneti voi restul si vedeti unde iese)
personal, in perioada asta, as merge doar la munte, cu precadere Vidra sau Oasa si nu pentru pescuit cat pentru relaxare si liniste, asa ca daca se organizeaza ceva in zona asta, sunt interesat.(nu suport caldura, canicula!)

ai ales fix perioada concediilor !
bine, asta la bugetari ca restul......nu mai conteaza (parca asa ceva a spus kkatul ala de ministru al economiei romanesti!! puke)
in fine, este perioada de concedii, canicula, rapitorul (subiectul nostru comun) cam trage sa moara, combustibilul va ajunge 10lei imediat si deplasarile lungi vor fi costisitoare (apropo de asta, tocmai am calculat un buget de deplasre in Delta de 1500 lei DOAR pentru combustibil, masina + barca !! adica un 300 euro petru deplasare, mai puneti voi restul si vedeti unde iese)
personal, in perioada asta, as merge doar la munte, cu precadere Vidra sau Oasa si nu pentru pescuit cat pentru relaxare si liniste, asa ca daca se organizeaza ceva in zona asta, sunt interesat.(nu suport caldura, canicula!)
Esti bine pe mine m-a costat 550 EUR transportul masina+ barca.

Perfect de acord cu tine Adi!
Hai sa facem o Vidra sau Oasa undeva între 25 iunie -15 iulie.
Hai ca am venit și cu o perioada cât de cât clară.
Eu unul ma bag în perioada asta.
Sa vedem dacă mai sunt doritori, dacă nu, o facem noi, grup restrans

adiwolf

Moderator
Membru personal
da frate dar iahtul tau are motor de 4 ori mai mare ca al meu, masina este la dublu aproape si in plus de asta depinde cat stai pe apa!
eu am pus 100litri benzina pt drum auto si 50 litri pentru drum pe apa.
nu pot pe 25-26 iunie in rest..................ready to go
si ca deobicei, vom fi grup restrans, asta este clara pt mine

Edi

Salau
La Oasa este OK si pentru mine. Nu mai fac planuri, ca pana acum, de fiecare data nu s-au aliniat astrele.

Costi

Stiuca
Oasa m-ar coafa si pe mine.... Nu pot in perioada 25 iunie - 3 iulie..... Insa, in rest cred ca se poate face loc de o iesire...

Claudiu

Administrator
Membru personal
L-am resetat, votati acum. Voturile anterioare erau pentru o data care a trecut deja

Aurel

Piranha
Uite ca ușor, ușor se conturează ceva.
Cred ca o facem!
Trebuie specificat ca Oasa înseamnă dormit la cort sau masina/rulotă etc și Vidra tot cam la fel.
Sau cel puțin eu asa cam vad lucrurile.
Bradisorul oferă cazare foarte bună dar spre sfârșit de iunie, iulie sau august sunt de preferat Oasa sau Vidra.
Ca idee, eu am votat Oasa, acolo as vrea sa ne vedem

adiwolf

Moderator
Membru personal
ca idee, zona de campat buna este la Vidra
si de pescuit de pe mal
dar cea mai pitoreasca priveliste ramane Oasa
am votat Vidra pentru campare si pesti

Nu cunosc niciunul dintre lacuri, doar o singura data am ajuns pe lacul Vidra pescuind pe Lotru,am încercat câteva mâini la întrarea râului in lac, dar n-am insistat, în schimb pe Lotru am prins peste 20 de păstrăvi in câteva ore.
Oricum mi s-a părut promițător, asa ca voi vota Vidra.

Sus