Intalniri si Partide de pescuit Amicale - propuneri si organizari

Intalnire partea 2


  • Total voters
    15
Nu cunosc niciunul dintre lacuri, doar o singura data am ajuns pe lacul Vidra pescuind pe Lotru,am încercat câteva mâini la întrarea râului in lac, dar n-am insistat, în schimb pe Lotru am prins peste 20 de păstrăvi in câteva ore.
Oricum mi s-a părut promițător, asa ca voi vota Vidra.
La întâlnire nu este totul despre pesteroflmaooo Important sa fim pe malul apei și drunkbucuriemare
 

Aurel

Piranha
Eu unul pot în orice perioada pana pe 15.07.2022.
Hai sa punem și niște perioade asa cum bine a zis Sebastian.
Din opțiunile exprimate pana acum, eu as propune sapatamana 11-17 iulie.
 
Eu între 11 și 28 iulie sunt în țară, pot veni oricând, excepție pe 12, o sa fiu în Sibiu pt o consultație la Polisano(posibil o extracție de polipi la junioara), deci ma pliez după voi.
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Noi în 24 sunt nași la o nunta și am primit instrucțiuni ca 2 săptămâni înainte trebuie sa fiu în zona, disponibil cu diverse "pregătiri". Asa ca după cum spuneam, nu pot veni în perioada 11.07 - 25.07.
 

spin4fun

Stiuca
Eu din pacate anul asta nu pot, is tot plecat pana in 20 Iulie. Dar va doresc sa iasa de data asta iesirea la munte si sa fie o intalnire faina. Ma bucur ca am prins ultima intalnire mare a membrilor forumului, la Bradisor, acum 3 ani! Faini oameni!
 

Okama

Somon
8-18 iulie nu pot. Daca e dupa 18, sansele sunt mari. Hai ca bag si un vot.

PS:
Sa nu uit, am de anul trecut o visinata(si o afinata) de m-am facut pulbere cu Ionut Nae cand verificam esantioanele, in procesul de productie. Dar pulbere rau de tot.
Nici eu.
 
Sus