Amindaca sunt si fete noi cu atat mai bine
Multa sanatate! Succes!!Eu sunt în Sibiu pentru operația de polipi a fetiței care este programată joi și probabil o sa rămânem pana vineri(trebuie sa stea o noapte obligatoriu în spital).pot sa ma alătur vineri seara ori sâmbătă dimineața.
Sper sa nu-mi ceara bon fiscal în caz de control.Eu imi iau cortul si restul de acareturi.... sau dorm in barca, ramane sa ma decid. Restul la liber, fiecare vine cu ce vrea dar cel mai important si valabil pt TOTI , incercati sa aduceti lemne, e o problema cu lemnele pe acolo si focul e toata smecheria
Eu am primit o invitatie sa merg la Oașa abia weekendul următor cu niște băieți de la Deva si Arad !
Se pare ca nici anul acesta nu o sa pot participa la întâlnire!
Va urez fire întinse ,distractie si vreme bună pentru pescuit !
Mi-ar place , chiar am vorbit cu cineva si a zis ...Hai ! Nu am cum , trebuie sa imi suplinesc colegii de la servici care sunt in concedii( si ei mi-au făcut mie zilele)Pai e numai bine! Saptamana cealalta cand mergi la Oasa o sa fii pregatit si antrenat din weekendul asta.
Mai vedem. Va țin la curent.
Nu prea ai dreptate. O sa incerc. Fac eforturi-asa cum spuneam- sa ajung......ce plm te dai fata mare si te codesti atata!!