Intalniri si Partide de pescuit Amicale - propuneri si organizari

Unde preferati sa se tina intalnirea din luna Mai?


  • Total voters
    15
  • Sondaj închis .

Zippo47

Stiuca
Citesc discutiile voastre in legatura cu intalnirea asta si deja fierbe sangele in mine. Voi face tot posibilul sa ajung si eu. Ca si data , pentru mine este la fel capzid; de la inceputul lui mai incepe irigatul si....nu creste graul fara minenervostare.
Totusi , de acum , incep sa ma pregatesc pentru intalnire. Barca am, motor am, masina am -deci Okama , promit ca nu te mai plimbi pana la Fetesti. Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi pentru o lanseta- nu de top, ca nu am de unde, ( o mulineta am ), un fir , si cateva giugele pentru genul acesta de pescuit ca nu am nimic pentru asa ceva. In cateva zile voi putea da un raspuns ; 80% sigur.
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
Pentru pastrav/clean nu trebuie o lanseta speciala, asa ca poti pescui cu orice lanseta ai mai finuta asa. Pentru ce sa cumperi asa ceva daca apoi nu te mai duci pe acolo la astfel de stil
 

manns

Stiuca
Acum ma bag si eu in seama, am fost in vara la Bezid , locatia are potential si are cam toate natiile de rapitori , peisaj mirific , palinca si slanina la 2 pasi bucurostare . Singura problema ar fi cu cazarea , dar sigur sunt colegi care au mai multe informatii in acest sens.
 

zamfi

Somn
Acum ma bag si eu in seama, am fost in vara la Bezid , locatia are potential si are cam toate natiile de rapitori , peisaj mirific , palinca si slanina la 2 pasi bucurostare . Singura problema ar fi cu cazarea , dar sigur sunt colegi care au mai multe informatii in acest sens.
Bezidul este in prohibitie totala in luna mai .Deci...Oricum nu are pastrav asa ca nu cred ca prezenta interes.Iar clenii nu pot fi considerati specie tinta.
 
Am și o locație ok și in delta , patronul e stiucar , și baiet fain .
Odată făceau concurs de pescuit da o ieșit discuții și so terminat .
Casai la noi .
 

Wurger

Somn
Cosmine, am o Favorite Varita, o Daiwa Silvercreek si Spro Freestyle.
Gasim si mulineta.
Am si echipament de musca...la dublu.
Zippo, e valabil si pentru matale. Daca n.ai nimic mai de biban asa, te imprumut pe balta.
Sunt si ceva naluci, mai e si Espasia p.acolo cu siguranta ... ne cârpim. Peste sa fie. Mie imi place si la clean foarte mult.
 

Espasia

Somn
Nu.nu e privata .e in zona Dunavăț.
Stimate D-le Irimia Ciprian. Noi incercam, mai multi, sa iti explicam ca este peroada de prohibitie, perioada in care se organizeaza intalnirea.Respectiv dupa 1 Mai. Citeste te rugam legislatia (propunerea deocamdata, pusa pe acest forum de cativa colegi amabili. ). Din acest motiv ai fost intrebat de incinta.
Iti doresc numai bine.
PS. Iar pestele țintă nu este in zona propusa de tina (Delta Dunarii)
Cu stima,
 

Espasia

Somn
La știucă e interzis până pe 15 martiehabarnam
Mda, și apoi?
Haide te rugasem sa citește ordinul.

uite o parte, sa te lamuresti.

a) Stiuca, de la data intrrii în vigoare a prezentului ordin pân la 15 martie inclusiv, cu respectarea prevederilor art.1;

vezi ce zice la art. 1. perioada prohibitie generala

Art. 1 -(1) Se instituie msuri de prohibiie pentru pescuitul în scop comercial, recreativ i familial al oricror specii de peti, crustacee, molute i alte vieuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durat de 60 de zile, în perioada 11 aprilie – 09 iunie inclusiv, cu excepiile prevzute în prezentul ordin.

Restul iti las ție bucuria sa descoperi noutatile.

Cu stima,
 
Sus