daca tu zici,...............sigur asa o fi.
legat strict de informatie, ea este aceeasi si s-a pastrat pe acest forum, iar calitatea ei este indubitabil foarte buna
da, este normal sa apara si stagnarea la un moment dat, pentru ca apare inevitabil uzura - te saturi de multe ori sa tot repeti acelasi lucru pentru fiecare nou venit ce vrea sa "arda" toate etapele ca sa poata umple barca de peste si intr-un an de zile sa se laude pe facebook ce mare pescar (de competitie sau nu) este el.
orice forum, fie ca este de pescuit sau nu, are un ciclu de crestere, maturare, stagnare si decadere - eu as spune ca datoritatii comunitatii formate aici, acest forum este inca in perioada de crestere/maturare, pana sa ajunga sa se duca de rapa, mai este mult, as indrazani sa fac si o afirmatie, dar nu vreau sa creez polemici inutile pe un subiect ce nu tine de pescuit.
numarul "mare" de mebri din nucleul initial care inca mai posteaza, este irelevant pentru sanatatea forumului, nu conteaza daca eu sau tu postam ceva, forumul nu moare fara noi, dovada ca sunt cativa membri care au ales sa il paraseasca si forumul a mers mai departe - daca nu ma inseala memoria si tu ai ales sa pleci pe un alt drum la un moment dat, dar te-ai intors.
in opinia mea personala, ceea ce tine in viata acest forum nu este doar calitatea informatiei despre si cu pescuit, cat si faptul ca vorbim / discutam si alte aspecte legate de pasiunile noastre, de viata noastra, de ceea ce ne atrage si ne uneste - uite, spre exemplu ce legatura este intre ciuperci si pescuit?!! dar topicul exista pentru ca sunt oameni care pe langa peste si pescuit au si pasiunea aceasta care vor sa o imparta si cu altii.
este normal sa mai si glumim, sa radem, uneori sa facem bascalie, tine de noi, de caracterul uman si de ce nu de o descarcare/refulare a frustrarilor cotidiene ce le traim majoritatea, insa tot de noi si de educatia noastra tine sa nu depasim anumite limite morale in aceste interactiuni - cu mici exceptii inerente dealtfel, aceasta comunitate forumistica si-a pastrat o calitatea esentiala- toleranta.