Lacul Arinis

krust

Biban
Azi am aflat si eu de Lacul de Rapitori din incinta Pescariei Arinis, Maramures.
Este o fosta pescarie cunoscuta a judetului care a trecut prin multe...
Se pare ca dupa o perioada nefasta, lacul are din nou potential, datorita faptului ca cineva incearca sa creeze o oaza de pescuit atractiva pentru pescari si ce e mai inportant pentru pescarii de rapitori.
Sper sa avem si in aceasta zona a tarii in loc dedicat pescuitului la spinning!
In caz ca aveti informatii(bune sau mai putin bune) va rog postati !
Din poze arata bine...

https://www.facebook.com/PescariaArinis/

D

Deleted member 13

Guest
Da, se pare ca este ceva stiuca acolo si ,desi baltile nu sunt mari ,este frumos! Colegul Vali a fost acolo asa ca il poti contacta daca esti "presat" :) De mine este cam departe si am stiuca pe Radesti ...Mai trebuie sanatate si vreme buna!

krust

Biban
Super, si eu am vrut sa merg, dar in acest weekend nu se poate...dar urmeaza cat de repede, pana nu se incalzeste vremea prea mult.

krust

Biban
Multumesc de informatii, e clar, nu e inca vremea ei !
Pentru prima partida de spinning la stiuca as vrea sa o incep mai cu sperante...abia astept.
In alta ordine, imi spunea cineva zilele trecute, ca in primavara trecuta a prins doi somni si ca ar fii in balta destule exemplare frumoase...

D

Deleted member 13

Guest
Sunt somni frumosi.Spun asta deoarece am fost contactat de un pescar de acolo care mi-a facut o prezentare frumoasa a baltii. Din pacate e prea departe de mine si nu pot onora invitatia ... :(

P

PauIsp

Guest
A fost cineva în perioada asta la Arinisi?
As vrea sa merg maine , dar am sunat la nr de telefon de pe facebook si nu a răspuns nimeni...
Astept ceva informații!

P

PauIsp

Guest
Ok , stiam de concurs , mi-a zis domnul de la Arrow.
Asta e...

Mă gândesc să dau şi eu o fugă până la Ariniş pe joi/vineri. Din păcate nici mie nu îmi răspunde nimeni la numărul de telefon de pe pagina lor de FB. Are cineva alt contact? Mă interesează care e regimul de închiriere al bărcii şi care ar fi cea mai apropiată cazare în cazul în care stăm mai mult de o zi.

Merci Vali, am dat de Ramona pana la urma si am primit toate informatiile de care aveam nevoie. Am si rezervat barca, maine dimineata suntem pe apa.

F

Flinstone

Guest
Are cineva informatii actuale despre Pescaria Arinis? E deschisa,se poate pescui? Mai sunt alte specii de rapitor in afara de stiuca si somn? Cat costa la spinning pt o zi si cat ar fi inchiriatul unei barci eventual? Sau daca imi dati un nr de tel de la cine se ocupa de balta v as fi recunoscator

F

Flinstone

Guest
Nu s asa important eu sa trebuiasca sa ma prezint :)) dar ma conformez,iertare

F

Flinstone

Guest
0758069940 nr de la pescaria arinis, taxa de zi 50lei , se poate si retine in functie de specii nu mai stiu exact cantitatea

Am fost recent si e un loc superb ,insa am mers cam nepregatit, in sensul ca nu mi-am dus barca. E foarte multa vegetatie si la spinning e mai greu de pe mal. Cu toate acestea am prins o stiuca frumusica de vreo 1.5kg. Am pescuit exclusiv la spinning ,cred ca e un loc foarte bun si pt stationar, un domn am vazut ca a prins rosioare la pluta la foc automat, altul cativa crapi la feeder. Locul merita vizitat!
Speram sa ma ajutati cu niste informatii daca unii din voi ati fost acolo, asa am mers nestiind ce voi gasi,dar macar am dat de un personal amabil si de un loc de pescuit minunat. Fire intinse!

Sus