Lacul Belis - Fantanele

davidg

Salau
Scurgerile respective par a fi folosite la deversarea apei pluviale. Daca ar fi fost canalizare, s-ar fi vazut, ca doar nu opresc toaletele cand lacul este scazut...
Se practica in schimb o alta magarie, deversarea foselor septice, cand se umplu, prin astfel de tevi ascunse. Aici pare insa doar un sistem de drenare a apei in exces de la precipitatii / udarea gradinii.
 

danone

Salau
Eu am facut poza doar aici , dar toate cabanele care erau in zona practicau asa ceva. Nivelul lacului era coborat cu 10-12 m. Ce logica ai ca sa bagi o teava de dren la adancimea asta? Sigur veneau din fosele septice.
 

Mal

Somn
La cat de groase sunt tevile alea, si la cat de inclinata e panta, sa dreneze ce anume? Baga oxigen pentru pastravii care mai sunt in lac. Tevile portocalii(de 10 toli cred) sunt alea mai scumpe de canalizare. Si eu ma racordez la munte la canalizarea centrala, doamne ajuta.
Eco friendly de Belis
 

Mal

Somn
Crezi ca pe alte lacuri de munte, mult mai mari, si mai aproape de tine, nu sunt? Iti zic eu ca sunt....;(
Nu tre sa mi zici.Cum is juma juma ardelean moldav, in asta jumate m am scăldat benevol in materie cenușie de pe Cracău pân în Bicaz. Acu am surpriza să mă aștepte și n Ardeal același tratament.
Mă umplu de noroc, joc la loto.
 

Luigi

Somn
Despre asta e vorba?
IMG-20200914-WA0002.jpg
 

Hades

Somn
...................
..........
Mă gândesc , oare , Rm.Vâlcea de unde se alimentează ???!!!!! gandescccc gandescccc zimbetttzimbetttzimbettt Nu o să se mai care și motoarele termice la Brădișor, decât cele electrice !!!!
 
Sus