Lacul Bezid

D

Deleted member 13

Guest
Un lac care a inceput sa-mi placa tot mai mult.Situat in jud.Mures ,intr-un cadru natural deosebit ,este un lac care ma atrage ca un magnet.Desi este rapitor serios pe lac (salau,biban ,somn ) acesta se lasa greu pacalit.Toata lumea spune ca este un lac greu.Un lac cu niste structuri frumoase,cu caderi in praguri uluitoare,cu drumuri scufundate,cu paduri acvatice,ce mai ...cam tot ce ne dorim!
20141205_094432.jpg
20141205_141807.jpg

20141205_140253.jpg
20141219_154740.jpg
 
Sunt bărci de închiriat la Bezid? Am tot auzit ca sunt multi răpitori in balta si anul acesta probabil voi da o fuga -doua....mai ales ca e aproape de mine.
PS: bine v-am găsit si la cat mai multe fire întinse si capturi mari.
 
D

Deleted member 13

Guest
Da,se pot inchiria de la Tavi Patrascu.Preferabil sambata -duminica ,ca e omul acolo.Daca nu trebuie vorbit cu el la tel.0747490005 .
 
D

Deleted member 13

Guest
Cred ca pretul este 9 lei/ora.Omul este foarte cumsecade.
 
D

Deleted member 13

Guest
Ma gândesc ca la cat e de mare lacul fără barca nu prea ai sanse ....
Fara barca si mai ales...fara sonar! Se mai prinde si de pe dig ,dar ... Bibanii ,desi se prind mai rar ,sunt prezentabili.Benzar a luat in decembrie unul de 1,250 kg.
 
D

Deleted member 13

Guest
Pai daca Bezidul si Cincisul sunt blestemate sa vezi tu Muresul...priestttroflmaooo
 
V

vali stratonov

Guest
Cred ca pretul este 9 lei/ora.Omul este foarte cumsecade.
Pentru o zi de pescuit pretul nu e / ora din cite stiu eu ...trebuie sunat Tavi ca sa va retina o barca si puteti sa va "negociati" pretul barcii.
Barca standard e echipata cu visle si veste de salvare probabil si cu ancora ....daca dorit sa pescuiti cu motor electric aveti nevoie de propria baterie si o barca cu suportul modificat....pt asta trebuie sa-l anuntati pe Tavi , nu de alta dar nu toate barcile lui sunt echipata cu suprt de motor electric...

In rest Bezidul va poate oferi partide de pescuit memorabile , chiar daca nu veti prinde sute de salai ...dar veti putea aborda pescuitul salaului din multiple perspective , de la apa mica , la strucuri submerse aflate la 20 m adincime , precum si in "livada de pomi" scufundati...
Bezidul din punctul meu de vedere este o "apa scoala" unde poti invata multe despre pescuitul la salau ....
Enjoy .thumbsuuuup
 
D

Deleted member 13

Guest
Poate trebuia sa-i cauti si pe ceilalti care au trecut de liceu :) Oricum mi-ai facut un dor de Bezid ...Multumesc!
 
Sus