Lacul Colibita

Adrian Sb

Stiuca
Maine ajung pe Colibita, pentru un weekend de distractie si sper eu - pescuit.
Ceva informatii despre pescuitul rapitorilor, mi-ar prinde foarte bine.
Am luat si motorul electric cu mine, barca gasesc la pensiune.

D

Deleted member 13

Guest
Lacul este superb.Are clean,biban,pastrav,salau. Din pacate anul asta salaul a mers cica extrem de slab... Mai repede la bibi zic thumbsuuuup

JohnDoe

Biban
Va salut,
Aveti idee daca exista reciprocitate intre AJVPS BN si AJVPS Botosani? Sau in ce conditii se poate pescui pe lac?
Multumesc

tzucs

Biban
Salutare! E cineva care a pescuit pe Colibita in ultima perioada? Ajung saptamana viitoare pe acolo si as vrea sa stiu daca are rost sa-mi iau vreo lanseta cu mine si niste “giugele”. Macar un biban …pastrav , ceva sa atace…

parpa

Biban
La Colibita am fost eu acum 2 ani, in excursie, nu la pescuit. Pe malul nordic, pe langa pensiune/campus de agrement "Fisherman's resort".
In primul rand, tot malul nordic este imprejmuit cu gard de catre cei care au pensiuni/case pe malul lacului. Eu nu am gasit niciun loc unde sa poti sa cobori la apa. Nu stiu daca ingradirea lacului se aplica si in alte zone (presupun ca da).
In al doilea rand, drumul spre "Fisherman's resort" era in constructie si era sub orice critica.

Am fost si pe barajul Colibita si de sus am vazut niste cleni mari la suprafata.
Cred ca sa ajungi in partea de sud, cred ca trebuie sa traversezi barajul dar nu garantez. Pe harta pare sa fie un drum pe acolo.

Lacul este foarte frumos dar romanismul si cocalaria este la ea acasa!

tzucs

Biban
La Colibita am fost eu acum 2 ani, in excursie, nu la pescuit. Pe malul nordic, pe langa pensiune/campus de agrement "Fisherman's resort".
In primul rand, tot malul nordic este imprejmuit cu gard de catre cei care au pensiuni/case pe malul lacului. Eu nu am gasit niciun loc unde sa poti sa cobori la apa. Nu stiu daca ingradirea lacului se aplica si in alte zone (presupun ca da).
In al doilea rand, drumul spre "Fisherman's resort" era in constructie si era sub orice critica.

Am fost si pe barajul Colibita si de sus am vazut niste cleni mari la suprafata.
Cred ca sa ajungi in partea de sud, cred ca trebuie sa traversezi barajul dar nu garantez. Pe harta pare sa fie un drum pe acolo.

Lacul este foarte frumos dar romanismul si cocalaria este la ea acasa!
Multumesc mult! Se pare ca din motive obiective nu voi mai ajunge pe acolo…prea curand.

Salut
Eu am pescuit acum 3 saptamani acolo,fiind cazat la Fisherman resort,apa era putin tulbure de la ploi.
Am prins bibani si strapi de pe mal in golfulri.
Cel mai bine a mers seara si dimineata pe voblere si spintail.

Sus