Despre comunitate si prietenie.
Saptamana trecuta am petrecut trei zile pe Bicaz -Izvorul muntelui.
Dupa o zi fara nici un tzac, spre seara, in drum spre pontonul unde ne-am cazat, am oprit sa intreb un spinningar daca a avut ceva activitate. Dupa cateva cuvinte, ne-am salutat si ne-am continuat drumul.
Dupa un minut, ma suna sa ma intrebe daca sunt Adrian-Sb de pe forum. Era
bogdan.neamt pe care il stiam de pe forum. Ne cheama inapoi, deoarece stia ca zilele trecute s-a prins doar la lasarea noptii. Am revenit, ne-am asezat pe acelasi prag, un pic mai departe, sa nu il stanjenim in lanseuri.
Bogdan incepe un recital, un strap eliberat, cateva atacuri, … noi, nimic.
- Haideti langa mine, ca in zona asta trage, zice el. Dati cu guma asta, culoarea asta.
Ok, zis si facut. Ne dam mai aproape si lansam in aceeasi zona. Imediat aduc un punctabil pana la barca, dar care sxa eliberat inainte de minciog. Colegul meu de barca, ia un salau la 43 cm, primul salau din viata lui. Bucurie mare. Se inoptase deja, Bogdan trebuie sa plece, nu inainte de a ne lasa cateva din gumele lui prinzacioase.
A doua zi, ne-am intalnit din nou la ceas de seara, pe acelasi prag, dar in ciuda catorva tzacuri, nu am scos nimic la poza.
Am reusit a doua zi dimineata, la tunel, sa pacalesc un pastrav, primul meu pastrav pe Bicaz, dupa ce in urma cu o luna mi-a sarit din minciog un pastrav de lac de toata frumusetea, evaluat la vreun kg si jumatate.
Multumim Bogdan si speram sa ne mai intalnim si sa mai intalnim si alti oameni faini ca tine.
P.S. Daca vedeti o barca pe care scrie Adrian Sb, eu sunt, sa nu treceti fara sa ma fluierati…