• Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Learn more.

Lacul Râuşor

A pescuit cineva lacul de acumulare rausor?
Mai merg din cand in cand la niste prieteni in zona si vreau sa stiu daca merita sa iau si vreun bat cu mine.
 
Arata superb din avion. Avionul Google earth. :):):)
Chiar este ceva interesant. Sa ne povestesti. Se poate intra cu o “pleumatica” cu peridoc? Am vazut in poze o zona cu un drum si rampa de intrat in apa, dar de pe google earth, nu am localizat-o.

Chiar este o zona splendida, si salbatica.
 
Da,e o zona splendida pentru fotografii,se poate intra cu barca când lacul e scăzut chiar de pe partea cu asfaltul., despre pescuit nu pot să-mi dau cu părerea...
 
Zona e superba intradevar. Am facut plimbari cu atv-ul pe langa lac. Pescari nu am vazut niciodata. Unii zic ca ar fi biban. Loc de intrat cu barca nu am vazut dar sunt sigur ca se poate pe la varsarea raului in lac.
 
Si eu m.am gandit la clean si pastrav, lacul fiind alimentat de 2 rauri... dar de auzit am auzit doar de biban. Ce-i drept nu m-am intersectat cu pescari. Dar din cautari pe net nu am gasit barca de inchiriat in zona (eu nu am) si din ce am vazut e dificil de pescuit de pe mal. Malul e foarte abrupt si plin de vegetatie.
 
Malul e foarte abrupt si plin de vegetatie.
Pretabil pescuit din barca. Robabil de aceea nu sunt multe informatii despre pestii din zona. Nu știu, zic și eu.
Dar la ce peisaj este.........parcă ma tenteaza o “escursie”, de cercetare din zonă. Sa vizitez “câmpul de bătaie”
 

adiwolf

Moderator
Membru personal
La sfârşit de săptămână, în special, zona din amonte de Lereşti devine destinaţia preferată a numeroşi turişti, care nu de puţine ori o compară cu Elveţia. În apropierea barajului Râuşor este Cabana Voina de unde se poate urca pe traseele montane ce duc spre Vârful Iezer şi Vârful Bătrâna din Munţii Iezer-Păpuşa. Se pot face şi drumeţii către Cabana Cuca situată mai sus în munte. Cei care nu au chef de drumeţii pot pescui în Lacul Râuşor, unde se găsesc păstrăvi, bibani, clean, dar şi crapi şi caraşi.
sursa - http://jurnaluldearges.ro/barajul-r...-mari-din-tara-cu-o-inaltime-de-120-de-metri/