• Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Learn more.
Si aici un SJ 705 ,mandrina ALPS si torzite , ma chinui de vreo doua luni sa il termin da cum nu era in plan nu aveam pentru ea tortitele ,cum zice un amic ,si am zis sa nu fac o comanda peste ,sa le iau de aici da ambele magazine de la noi din capitala m-au plimbat de cate doua ori fiecare ,pana la urma a dat dumnezeu si mi-a mai intrat una in arsenal . Da, acum sa vina primavara ,colegu am si eu un Bg1500 il folosesc la clean ,am cazut pe ea are zeci de crengute rupte in picup ,in apa si noroi si merge brici .
DSC07737.JPG
DSC07740.JPG
DSC07744.JPG
DSC07788.JPG
 
BG-ul asta l-am luat cand a aparut in Europa, din Austria, impulsionat si de cat era de laudat de Alan Hawk. E de 2500 si la fel merge brici.... imi pare rau ca in momentul cand au fost la vanzare pe celalat forum la pret ok nu am mai luat una de 3000. Am pe drum si un MB 733 si care o sa aiba nevoie de o mulineta..... asa ca cautam ceva :)

Sincer... ca sa pot face un review detaliat ar trebui sa fac un pescuit serios.... azi am iesit mai mult sa fac cateva lanseuri cu ea ca era virgina. Nu am pus sa vad care e minimul si maximumul care il duce.... m-am jucat doar cu jiguri de 12 si 18 g cu care se incarca ok. La rece imi facea impresia ca duce un 28 g plus guma. Acum dupa ceva lansari cu 18 g plus guma nu mai sunt asa sigur de plaja maxima. Cand o sa ies cu ea la un pescuit si o sa am mai mult timp o sa revin cu o parere. Momentan am doar o idee despre cum lucreaza si nu o parere completa.
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
după ceva timp de așteptare mi-a ajuns si mie o lansetă custom Narik pe care mi-o doream mult in rastel. Cu toate că o am pe casting am făcut o trăsnaie si am trimis una la modificat pentru spinning. E un blank Kaleido black raven care imi place enorm cum se poarta in apele unde pescuiesc. Astăzi lam si scos la probe însă nu a avut parte de capturi.
Vezi atașament 18392 Vezi atașament 18393 Vezi atașament 18394 Vezi atașament 18395 Vezi atașament 18396
Da-mi un mesaj cand ii vine timpul :) 8 inele? Ce plecare are?