• Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Learn more.
Mulțumesc kingofbeasts . jos palariaIeri am fost la pescuit și nu ți -am răspuns te rog să mă scuzi. Așa este cînd mă pregătesc să ies la pescuit ,mai fac papa la pești pentru că dau și la boloneza . La spin am început numai în acest an . Și ieri au bătut răpitorii ici colo , am dat la gume și poper dar nu am luat nimic.
 
Salut. Ceva legat de Dragon CXT SF-X 2.13 /14-35 g imi poate spune cineva? ma cam bate un gand sa o iau.. osa pescuiesc doar pe Prut cu ea.. jiguri si poate ceva linguri ( intre9-15 gr). multam
 

adiwolf

Moderator
Membru personal
mai conteaza?!
cine face astfel de balarii chiar nu isi respecta clientii si nu merita bagat in seama ca producator.
totusi, ma surprinde fiindca am si eu un bat Dragon, de casting si pot spune ca este decent la cati bani am dat pe el (ieftin)
 
Vorba lui Adi, nu ca ar mai conta, dar era o spuma densa de material plastic daca bine tin minte.

ma surprinde fiindca am si eu un bat Dragon, de casting si pot spune ca este decent la cati bani am dat pe el (ieftin)
Si mie mi-a lasat o impresie buna per total batul, facand abstractie de maner. In special tin minte ca mi-au placut runnerele care erau chiar micro. Mai multe detalii nu retin, nu era batul meu.
 
Sakura modelul ales este medium fast. Model 2015. Acu nu se mai produc. Au aparut modelele noi. Fiul meu are acel model, dar alta dimensiune 5-20g, parca 2,13 doua bucati. Este o lanseta ok ptr stiuca, voblere, si oscilante. Nu o vad foarte ok ptr salau, este sensibila, dar actiunea daca trebuie sa ii dai in “gura” datorita actiunii, cred ca se pot rata salăii.
Zic si eu. Uite pagina de catalog Sakura, nu ce scriu cei de la magazin

359391A4-2009-4A15-A320-931E96A34AF5.jpeg
 
Multumesc pentru raspunsuri. As putea face abstractie de maner.. dar e o balarie la care nu ma asteptam... acum sunt mai indecis.
aveam in vedere si
https://www.proangler.ro/lanseta-favorite-jig-gun-jgn682m-204m-721g-p28810
https://www.magazinulupeste.ro/lanseta-rapture-brigade-2-10mt-10-45gr-salty-shore.html sau
https://www.magazinulupeste.ro/lanseta-sakura-sportism-neo-782mh-2-33-mt-10-35gr.html.
ceva sfaturi? eventual alta sugestie...
Favorite Vizor 2.1 m , 7-28gr. As zice ca merge pana pe la 15gr+ guma .
 
Cam ce te intereseaza ? O au cativa colegi de pe forum.Eu doar am pescuit-o.Pt.mine o idee prea scurt manerul ala. Tot o idee parca prea grea fata de un custom.Probabil tot manerul.Si ,personal, nu-mi place deloc mandrina ! Desi am prieteni care sunt inebuniti dupa ea.Chestie de gust.Blancul imi place foarte mult.Inele ok desi nu sunt ca Torzite sau chiar Sic Titanium.Iar e chestie de gust zic desi sunt un pic mai grele .Una cu alta o lanseta pe care te poti baza !
 
Depinde si de greutatea blancului. A scos Narik un Glx de 7-21 de cast , split grip pluta,torzite la 100 grame. I-am solicitat de la inceput sa fie cat mai usoara. Eu zic la 120 gr factory este destul de bine.
 
Pai e ok .Eu ma gandeam la vreo 140g...Nu mai stiam cat are asta M.Oricum Legendul meu M , facut de Sava , este mai greu de 120g , insa este echilibrat foarte bine.Se simte de ...100g :)