Oane

Biban
Cum sti tu asa numai oameni si pescari "speciali"
Dar sigur nu spunea locul si ce anume prindea....este!
Si bățul era un feeder vechi din care se rupsese putin din varf
, asa cat sa fie mai fast
Acum 20000 de ani in urma,cand nea Nicu era sef si Iliescu neschimbat,avea omu o "Germina",pe care o cumparase prin 20 de pile si relatii,se mandrea cu ea in tot cartierul,si dadea cu lanseta aia,si la stiuca,si la salau,si la dracu si la lacu,si ce sa vezi? Chiar prindea peste! Asa ca eu nu vad de ce nu ar merge treaba pe care o face omul ala.

rine

Stiuca
Acum 20000 de ani in urma,cand nea Nicu era sef si Iliescu neschimbat,avea omu o "Germina",pe care o cumparase prin 20 de pile si relatii,se mandrea cu ea in tot cartierul,si dadea cu lanseta aia,si la stiuca,si la salau,si la dracu si la lacu,si ce sa vezi? Chiar prindea peste! Asa ca eu nu vad de ce nu ar merge treaba pe care o face omul ala.
oane ...
Ai pus-o..roflmaooo

Aurel

Piranha
oane te-ai trezit sa ma cerți pentru o postare de peste un anDurereeeeroflmaooo
Nici nu mai știam ca scrisesem asa ceva....dar îmi mențin parerea si o sa argumentez și de ce.
Cândva poate era foarte posibil sa ai o singura lanseta pentru mai mte aplicații pentru ca era mai mult pește, acum la cât de puțin este...sincer nu prea cred ca se poate, sau mai bine zis, se poate dar fără rezultate

Oane

Biban
oane te-ai trezit sa ma cerți pentru o postare de peste un anDurereeeeroflmaooo
Nici nu mai știam ca scrisesem asa ceva....dar îmi mențin parerea si o sa argumentez și de ce.
Cândva poate era foarte posibil sa ai o singura lanseta pentru mai mte aplicații pentru ca era mai mult pește, acum la cât de puțin este...sincer nu prea cred ca se poate, sau mai bine zis, se poate dar fără rezultate
Pai ce sa facem acum,inchidem topicul ca nu a mai postat nimeni recent? Eu acum am vazut postarea!zimbettt
Departe de mine gandul de a te certa,doar mi-am expus un punct de vedere.Ai dreptate ca era mai mult peste inainte intr-adevar,si este adevarat ca prindeai cu aproape orice,dar asta nu inseamna ca acum dai fara rezultate.Eu cred ca poti da cu o lanseta cu actiune moderat fast,folosita si cu textil si cu mono,cam la toate speciile,ca nu este eficienta 100% ca una dedicata este altceva dar capturi poti avea.Cred ca ar fi intr-un fel ca niste anvelope all season vs unele dedicate ptr anotimp,nu au aceiasi eficienta dar poti merge cu masina.gofishing

A. Pavel

Stiuca
Salut!
Avem colegi care au pescuit lansetele Shimano Beastmaster FX Predator?
Respecta puterea data de producator, sunt mai puternice sau supraapreciate?

cipcop

Oblete
Salut! Fiindca stiuca e dragostea mea, eu unul am 2 bete custom modeste, ambele pe blank MHX, facute de regretatul Andronic. Una pe un SJ847 de pana in 1.5 OZ, daca nu ma insel, cu care dau dupa stiuca mare cu Spinnere mari sau slidere si una pe un SJ844, care e pentru lingura, luata sh la un schimb, dar pastrata. La stiuca dupa parerea mea modesta nu conteaza asa de mult senzitivitatea, insa trebuie adaptat batul nalucii, fiindca poti sa pescuiesti de la BUzzbaituri, la popere, la gume de 15 cm si stick-uri de 50g.....si nu stiu sa existe un bat care sa fie facut sa duca toate nalucile posibile pt stiuca.

kosmo

Oblete
Salut
Momentan ne avind nici o lanseta va rog sa mă ajutați sa găsesc aceasta lanseta: Daiwa Infinity q 2.7 M 15-45 gr.
Nu doresc sa investesc bani multi in lanseta de aceea caut acest model.va multumesc

Ultima editare de un moderator:

kosmo

Oblete
Up
Ti s-a pus pata pe ea? :)))) am cautat mai atent si am obs ca nu se mai fabrica modelul acrla. Incearca sa te orientezi catre alte lansete. Iti pot recomanda Rapture Seals 2.60m (7-45g) , Daiwa Exceler Spin 2.70 m( 10-40g), Abu Garcia Abu Solav 2.70 m (10-30g)
Am avut-o de 2 ori si am vindut-o.am avut experiențe tare frumoase cu ea.nici acum nu știu de ce am măritat-o.pt mine lanseta asta e ca prostituata buna la care mă întorc cu drag.multumesc oricum pt recomandări.mai aștept citeva zile și dacă nu apare at am sa mă orientez in ceva direcție.

kosmo

Oblete
Buna.am achiziționat un bat de la 13 fishing.envy black pina in 21 gr.ma bucur.revin cu un rewiew după ce ies zilele astea cu ia

kosmo

Oblete
Salut
Momentan ne avind nici o lanseta va rog sa mă ajutați sa găsesc aceasta lanseta: Daiwa Infinity q 2.7 M 15-45 gr.
Nu doresc sa investesc bani multi in lanseta de aceea caut acest model.va multumesc
Sunt inca interesat să o cumpăr.daca o are cineva sau știe pe cineva care o are sa mă anunțe.multumesc

Ionut M

Oblete
Salutare

Listez si eu 'sculele' de stiuca,in ordinea numerelor de pe tricou:
1. Shimano Sustain MH 7-28, 2,34m
2. Shimano Beast Master 10-30, 2,7m
3. Shimano Stimula 10-56 2,10m
4. Okuma PCH Air XF 30-80 2,4m
5. Wizard Spin 14-60 3.0m

Mulinete:
1. Shimano Stradic FL 2500 fir Ryujin Momoi 0.14
2. Daiwa Ninja LT 4000 fir Sufix Matrix Pro 0.18
3. Okuma Cyemar 3000 fir Owner Kizuna 0.12

Sunt fix scule de pescar de spinning 'basic' dar ma fac eu mare.

Fire intinse!

Sus