in mintea mea se contureaza o idee ... NRX-urile sunt considerate prost lucrate doar pentru ca nu au elemente futuristice si bling-bling-uri pe ele, pentru ca blank-ul este la vedere si este imposibil de facut o tranzitie ideala intre rasina de pe matisaje si blank-ul gol si pentru ca folosind atele respective pentru matisare este foarte usor de observat orice imperfectiune, imperfectiune care este usor de mascat pe niste matisaje negre sau inchise la culoare. parerea mea evident ...
Adi, chiar daca nu te multumeste partea estetica ... un NRX nu te va dezamagi in pescuit
cred ca judeci gresit.
cel putin eu nu gandesc asa si nu judec un bat / lanseta dupa bling-blinguri sau alte nazdravanii.
mie imi plac lansetele simple, cat mai simple cu putinta si de preferat cu mandrine din pluta cat mai calitativa
am si lansete de serie dar si custom, iar diferentele sunt mari intre ele, in defavoarea celor de serie, binenteles
Ca tot vobim de lansete din gama premium, uite, lanseta mea St.Croix Extrem, este de serie, dar daca este sa compar lucratura, matisajele, lacuirea matisajelor, montajul si echilibrarea cu a celorlalte lansetele, tot St.Croix, dar facute de Nariman, diferenta este foarte mare - o sa incerc sa fac niste poze de detaliu cand voi avea ceva timp sa vezi diferentele
stiu ca NRX-urile sunt lansete foarte bune si zau ca as da banii pe una, maine !
ce ma retine este faptul ca nu gasesc in magazine lanseta dorita (din doua bucati, cum am mai spus) si fara sa probez, nu mai cumpar nimic
in plus de asta ma roade faptul ca trebuie sa dau niste bani pe o lanseta ca apoi sa o modific (si costurile nu sunt mici pentru asa ceva)
mult mai simplu daca gaseam blank-uri NRX, dar.........
cred ca voi muta discutia la topicul de rodbuilding