Lingura stiuca

Oane

Biban
Am si eu o rugaminte si imi cer scuze daca nu postez poate unde trebuie!
Daca are cineva de vanzare lingurita de la Kuusamo,si anume:Kuusamo Rasanen FR/YE/FR-S 90/14,acea cu flacari pe ea de 14gr,am sa atasez o poza.Poate are cineva mai multe,sau poate face rist de ea.Va rog,cine ma poate ajuta ma poate contacta si pe email:oane779@gmail.com
Multumesc mult!

Atașamente

• Screenshot_20200427-094200_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20200427-094200_Samsung Internet.jpg
    111,8 KB · Vizualizări: 259
Si aici sunt sensibile la portocaliu dar in ultima vreme au ales gresit modelul: image;s=644x461;r=270.jpg
si prea rar le-am mai vazut.

Remus V.

Oblete
Am cautat acest model dar nu am avut noroc, am gasit varianta 70/20 bead in aceasta culoare. Om bun cel care te-a ajutat sa o ai in colectie. Poate o sa am noroc sa o gasesc si eu pe undeva. Cam asa arata modelul de 20gr. Inca nu a venit coletul, abia astept sa o pescuiesc
.kuusamo-rasanen-70-20-bead.jpg

sincer ... eu cumpar lingurite de inox si o las pe fimea sa se joace cu ele cu oja stridenta pe ele ... rosu ,porticaliu.verde...

Oane

Biban
Am cautat acest model dar nu am avut noroc, am gasit varianta 70/20 bead in aceasta culoare. Om bun cel care te-a ajutat sa o ai in colectie. Poate o sa am noroc sa o gasesc si eu pe undeva. Cam asa arata modelul de 20gr. Inca nu a venit coletul, abia astept sa o pescuiesc
.Vezi atașament 39141
Este foarte buna si aceasta,pe cealalta din pacate nu o mai gasesti nici pe site-urile din afara.Ca o varianta ajutatoare se poate face cum zice colegul Dumitru Daniel,sa iei una argintie tot de 14gr (sunt identice ca forma si actiune) si sa o colorezi cu un marker,vezi cum merge,daca nu mai o vrei asa marker-ul il poti curata dupa ea.

Este foarte buna si aceasta,pe cealalta din pacate nu o mai gasesti nici pe site-urile din afara.Ca o varianta ajutatoare se poate face cum zice colegul Dumitru Daniel,sa iei una argintie tot de 14gr (sunt identice ca forma si actiune) si sa o colorezi cu un marker,vezi cum merge,daca nu mai o vrei asa marker-ul il poti curata dupa ea.
De pe ea scuze

sincer ... eu cumpar lingurite de inox si o las pe fimea sa se joace cu ele cu oja stridenta pe ele ... rosu ,porticaliu.verde...
O solutie foarte buna,poti folosi si un marker,ma gandesc ca se curata mai usor dupa

Sus