Mercury 7.5 cp

tao

Biban
Salut,
Am primit de la un prieten un mercury 7.5 cp, 2t, cam batranel, dar care merge din ce am inteles. Are nevoie de nu stiu ce piesa la grup si as mai dori sa-l mai aranjez putin. Am rugamintea sa mi recomandati daca stiti pe cineva care ma poate ajuta cu service ul( prin București sau prin apropiere ) ,asta daca s-o mai merita sa investesc in el...
Mulțumesc.
 

tao

Biban
Salut, a ajuns motorul la dl Boboc, dar am nevoie de pompa de apa si bobina de inductie. Va rog sa mi recomandati un magazin care vinde asa ceva, motorul e vechi , nu ma pricep care se potrivesc, omul mi a spus sa vb la mercury jilava, am dat mail la american nautics pt ca apar in jilava...no answer.. Multumesc
 

tao

Biban
Azi am iesit pe Valea argovei cu barca si cu motorul servisat , 2 persoane, bagaj, aprox 300 kg.
Nu am reusit sa mergem mai tare de 7 km/h.
Motorul porneste bine, pe liber funcționează bine, merge la turatii inalte...dar cand il bag in viteza nu mai trage deloc si nu se tureaza, am incercat toate pozitiile trim( cizma are 48, cam mult pt barca..), nimic, daca ii dau gaz la maxim tuseste si se îneacă.
O alta problema aparuta peste noapte e ca are 2 viteze inainte si nu mai are inapoi, adica inapoi e neutru, iar neutru e inainte si inainte e inainte habarnam.

A ajuns la un mecanic, as aprecia daca aveti idee de la ce ar fi sa ma ajutati cu un sfat, sa mergem direct pe problema si sa nu l desfaca de tot.
Mulțumesc
 

George

Oblete
S-ar putea sa ai depuneri in carburator. Daca tragi putin socul in mers (maxim 1cm) si nu se mai ineaca, 100% nu ai suficienta benzina. Sunt ceva solutii de curatare, nu stiu sa iti dau nume. Mai poti verifica si termostatul.
 
  • Like
Reactions: tao
Sus