• Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Learn more.

Montura Drop Shot

Ati folosit si shad-uri de 6-9 cm? Daca da,au fost tip floating ce marca sau tip au avut succes?Am incercat si eu dar am impresia ca naluca nu sta orizontal fata de fundul apei,carligul sta perfect orizontal(dar fara naluca) si am pus un carlig din acel cu tija mai lunga.Tind sa cred ca este necesar naluci floating pt salau,pt biban daca pun storm grub de 5cm este perfect!Dar tinta as vrea sa fie salaul....

Multumesc!


Multumesc!
 
cel mai misto nod pt dropshot l am gasit il aveti aici
imi place in mod special nodul asta intrucat montura este foarte naturala in miscare data fiind prinderea ochet in ochet.

sper din suflet sa nu intreb o prostie, sunt foarte foarte interesat de tehnici de pescuit in agatatura nasoala, in curent puternic folosind gume. drop shotul e pretabil pt asa ceva? se poate pescui pe dunare in navigabil? pt agatatura e clar the best alaturi de tokyo rig. dar pt curenti puternici? a folosit cineva?
 
Oare nu se poate incurca carligul cu naluca pe fir, daca lasi ochetul asa?
Parca ar fi o sansa... Oare daca as desfiinta nodul si ochetul carligului l as propti intre doua bilute de silicon asa cum sunt alea semifixe folosite la feeder n as elimina riscul de a se agata carligul de linie? In felul asta mobilitatea ar ramane cam la acelasi nivel, montura ar fi si mai simpla si mai rezistenta dat fiind faptul ca dispare un nod... Hmmmm... e cam ce arata Wurger mai sus. O sa bag o fisa sambata/duminica pe montura asta sa vad ce iese. Daca e vreo reusita notabila revin dar daca nu o bag sub pres.

Pe constructia clasica avand carligul fixat prin nod aveti idee daca se poate face treaba in curent asa cum e pe canalul navigabil al dunarii?
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Nu stiu cum sa-ti raspund la intrebare, pentru ca nu am pescuit pana acum la dropshot, desi mi-am luat tot ce trebuie sa pot face montura. Deasemenea eu nu am pescuit pe Dunare decat o data.
 
Nu stiu cum sa-ti raspund la intrebare, pentru ca nu am pescuit pana acum la dropshot, desi mi-am luat tot ce trebuie sa pot face montura. Deasemenea eu nu am pescuit pe Dunare decat o data.
face sau nu treaba pe dunare? Crezi ca ar merge facuta si cu un offset pe care guma sa fie imbracata clasic ca masura suplimentara anti agatatura?