Claudiu

Administrator
Membru personal
Astazi din nou cateva pareridespre un motor performant Epropulsion Spirit 1.0. Din pacate filmarea nu a fost completa ca i-au murit sculele celui cu canalul :))

 
D

Deleted member 13

Guest
@AdiSb
Ti-a lasat Mosul ceva la mine :) Stie dreaq ce ii , dar cred ca face combo cu Solix.ul ala ...
De fapt ,daca ma gandesc bine, ii plang pe Ion si pe Vasile ...Cum care Ion si Vasile? Aia doi de sunt ultimii salai de pe Merisani !!! :) )))
Sa-l folosesti sanatos!
20191223_061705.jpg


20191223_061718.jpg
 

vioril

Biban
Salutare domnilor ! stie cineva ceva despre acest model de motor electric ? are cineva ? sau ati folosit vreodata ? Modelul motorului este Haswing Cayman B 55lb GPS si am vazut ca este vandut de catre cei de la bigfish . Caut si eu alternative .
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Vrei nu vrei, tot la aia consacrati ai sa ajungi cand e vorba de motor electric cu functie de ancora.
Vezi ca s-a mai discutat despre el in urma.
 

Mihnea

Oblete
Am si eu unul din asta - Haswings. Pina acum l-am biziit la rece, sper in vreo doua saptamini sa il montez pe barca ce trebuie sa fie gata saptamina viitoare. Chiar sint curios sa vad cum este in realitate functia de ancora. Am vazut si filmul cu caiacul unde il amesteste pe saracul om dar am vazut si altele unde sta bine pe loc. Ne poate spune vreun detinator cum se comporta de fapt? Exista ceva upgrade la aplicatie, motor, gps... ceva? E mai facil de controlat cu pedala?
 

AlexH

Moderator
Membru personal
atentie cu "bazaitul la rece" pe perioade lungi, pe post de ventilator, motoarele sunt gandite sa functioneze IN APA ;)
In ideea in care isi face racirea in apa.
Pe considerentul asta, am testat in iarna lui 2016-2017 capacitatea bateriei, direct pe motorul Haswing Cayman T 55lbs. Dar in garaj aveam atunci 2 grade. Pana si apa e mai calda. A funcționat 2 ore in continuu, tot sezonul urmator fara probleme, banuiesc ca funcționează si acum, dar nu stiu ca l-am vandut.
Tin totusi sa va atentionez si eu. Nu faceti ca mine ca asta nu înseamnă ca toate motoarele o sa fie ok "bazaite la rece"
 

Adrian Sb

Stiuca
Cred ca nu e vorba atat de racire, cat de turatie. In gol probabil ca merge elicea mult mai repede. Nu stiu daca rulmentii sunt calculati pentru aceste eforturi.
dar probabil ca l-ati testat la viteze mici, nu sa decoleze... :)
 

AlexH

Moderator
Membru personal
L-am testat in treapta maxima. Oricum testul a fost irelevant. Nefiind in sarcina, acumulatorul a tinut mult mai mult decat la iesirea cu barca, fiind la fel de incarcat.
 

sosoktm

Salau
Conductivitatea termica a apei e MULT mai mare decat cea a aerului, astfel incat, nu e comparabila racirea in apa cu cea in aer. Nu e musai ca va deceda motorul, dar.....va jucati de-a elicopterul pe riscul dvs:) Pentru 1-2 minuce clar nu e problema sa il butonati
 
Sus