Motor electric ancoră

Salut,care folosește motorul electric ca ancoră,îl rog să mă lumineze si pe mine.Ce presupune folosirea?Are GPS încorporat, se loghează la mobil sau la sonar cu GPS?Mă gîndesc că e mai util decît un sonar.Se poate folosi la deplasăŕi,ca un electric clasic?Se poate amplasa pe gonflabilă?
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Are GPS propriu si se foloseste de acesta pt a pastra pozitia.
Unele se conecteaza cu sonarele.
Nu poti compara utilitatea cu cea a unui sonar pt simplul motiv ca vtei sa compari doua lucruri total diferite.
Functia principala e aceea de motor electric, deci se poate folosi si la deplasari, repozitionari.
Se poate amplasa pe gonflabila cu suportul adecvat.
 
Te scutește de ridicat-coborît ancora,poți să-ți iei puncte pe Gps-telefon unde ai dat și ai prins,te ajută să dai din mers,intr-o derivă usoară pe lîngă maluri,pomi,etc Chiar mă tentează mai mult decît un sonar.
 

Mihnea

Oblete
Ba chiar poti memora un traseu si sa pui motorul sa il urmeze altadata. La Haswings telefonul il conectezi la motor doar prin intermediul telecomenzii, adica trebuie sa functioneze ambele concomitent, ceea ce e un dezavantaj pentru ca se descarca amindoua.
 
Kleniacul, inteleg perfect ca iti place motorul de bot si ca ti-ar fi util, insa parca le-as prefera pe amandoua (nu le-as pune in antiteza) si la sonar chiar n-as prea renunta. Poate doar daca pescuiesti mai mult la stiuca pe langa stufuri sa-ti fie mai util decat un sonar, altfel la salau sonarul e destul de necesar. Noi sa fim sanatosi si s-avem vreme de pescuit cata ne-am dori.
 
Sus