Mulineta salau

luci sj

Biban
Ma inereseaza o mulineta pentru salau.Mulineta o voi folosi pe o lanseta favorite impulse de 2.51 3-12gr. si pe un legend elite 2,31 mlxf cu fire de 0.06 si 0.08.
 
Ar fi shimano ultegra 2500 si daiwa BG 2500 la greutatea aia.
Acuma eu as lua o ultegra: 2500 - 450 de lei si un tambur de rezerva 150 lei
Mai e si stradic fk 2500 - 235g numa are raport de recuperare de 6:1 si unora nu le place. Pe mine unu nu ma deranjaza.
 

RYOBI

Salau
Ups aici e o problema vezi ca sunt ceva mulinete bune la anunturi din seria certate poate suplimentezi bugetu si iei una
 
Eu știu ca părerile sunt împărțite dar va spun sincer ca plasticul e una dintre cele mai mari descoperiri ale omenirii. Iar viitorul in orice domeniu va fi carbonul și plasticul. De aia s-a dus pe apa industria grea din vest prin anii 70. Mai nou consolidam clădirile cu pânze și lamele din fibra de carbon lipite cu rășini epoxidice pe beton și zidărie.
Luci știu ca nu e aceeași senzație când dai o pedala la o mulineta de plastic fata la una de metal la rece dar nici vice versa când da jig-ul in agățătură pe cădere și tu simți ca e o craca. Iar plasticul e de mai multe feluri. Ci4 sau zaion nu e orice plastic, e un compozit de carbon.
 

RYOBI

Salau
Eu sunt de parere ca se fac mulinte bune si din metale mai ales ca sunt atatea cu greutate mica si rezistents mult peste plasticurile astea compozite au mic dezavantaj sunt mai scumpe
 
Sus