Tranx și Curado sunt 2 modele foarte asemănătoare, ambele de la Shimano.Multumesc,
Tranx 301 nu am mai gasit, am gasit doar 201, iar Shimano nici atat.
Mai sap netul dupa una din ele, oricum acizitia este planificata in final de iulie (asta daca nu dau de Tranx mai repedeTranx și Curado sunt 2 modele foarte asemănătoare, ambele de la Shimano.
Mulțumesc ptr răspunsSalut Iulian. Eu nu o am dar m-am întâlnit la pescuit cu un amic ce tocmai o scosese la botez. E o mulineta ok dar e mai mult pentru power bfs. E făcută pentru piața americană de bass. Nu e o mulineta pentru ultralight. Tipul asta o folosește pe un bat ml.
Mulțumesc ,Mam tot uitat la filmulețe dar credeam a pescuito cineva de pe meleagurile noastreUite Iulian un filmumlet proaspat de la un american. Asta pescuieste si la bass si la pastrav si la crappie. E foarte tare canalul lui,
Pai noi romanii ori mergem pe China ori pe japo direct. Aldebaran ca strălucește mai tare.Mulțumesc ,Mam tot uitat la filmulețe dar credeam a pescuito cineva de pe meleagurile noastre
Sa te uiti si de la ce magazin comanzi. Ca sunt vreo 3. Ala oficial trimite fara restrictii.Eu am comandat și o lansetabaitcast de la Tsurinoya, dar nu trimiteau doar una.
Am cam toată gama de baitcasting,îmi lipsește un MH -1 buc 10-30 gr și una de somn pt. o mulineta abu garcia torro- ma gândesc la un xzuga de 15 kg,din barca.Anul trecut cu pauza de un an ,nu am putut merge la pescuit adevărat in Europa,am avut timp sa mi satisfac piticii de pe creier și m am apucat de baitcasting.
Mersi de răspuns,Sa te uiti si de la ce magazin comanzi. Ca sunt vreo 3. Ala oficial trimite fara restrictii.
Ți am scris in subiectul rulmenți ceramici,de unde pot cumpara rulmenții bocca și dispozitivul de scos pinul de pe axul tamburului?Apropos de bfs,de când am văzut shimano calcutta cconquest bfs, nu mai am somn.Sa te uiti si de la ce magazin comanzi. Ca sunt vreo 3. Ala oficial trimite fara restrictii.
Mersi de răspuns,
Nu am avut timp sa ma uit,am fost ieșit din țara ,am dus o pe soție in Toscana,concert Bocelli,ca sa ppot merge la pescuit,s a introdus un avion Oradea Bologna /1 data pe săptămâna
Ți am scris in subiectul rulmenți ceramici,de unde pot cumpara rulmenții bocca și dispozitivul de scos pinul de pe axul tamburului?Apropos de bfs,de când am văzut shimano calcutta cconquest bfs, nu mai am somn.
Rulmentii BOCA Bearings, de pe site-ul lor.Ți am scris in subiectul rulmenți ceramici,de unde pot cumpara rulmenții bocca și dispozitivul de scos pinul de pe axul tamburului?
Mersi de informație,Espasia nu vreau sa te flatez dar ești o adevarata enciclopedie,iar exprimarea ta este concisa dar și elevata .Respect!Meserie ,
uite scula,
![]()
4.22US $ 35% OFF|Diy Reel Bearing Remover Kit Matertial Stainless Steel Repair Kit Baitcasting Maintenance Tools Spool Dismantling Device Pin - Fishing Tools - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
si mai merita, cand cureti rulmentii (sa ii invarti cat se spala in bemzina), sa iei "creionul" ala cu diametre diferite. Este perfect.