Mulinete noi aparute

edd

Somn
Ziceam de 2500. Aia de 4000 nu imi trebuie...eu prind pesti mici :)
Rau faci numai cu aia mici :p ,eu cautam 3500SH dar e drept si 4000SH are acelasi gramaj doar cu 4cm mai mult per tura dar si inghite la fir pe tambur si mai trage si ala la cantar....
Ce spuneam,cel mai ieftin de pana acum.....
https://www.ebay.com/itm/Daiwa-Certate-HD-3500SH-6-2-1-Spinning-Reel-From-JAPAN-CERTATE-HD3500SH-JDM/282555404879?epid=3008831834&hash=item41c99d524f:g:QAcAAOSwIjJZWnXe:rk:1:pf:1&frcectupt=true
 

edd

Somn
Exista PayPall si pot sa imi cumpar din lumea intreaga orice,indiferent ca stau in orice vagauna....trebuie sa raportez totul la locul unde locuiesc? daca imi doresc acel lucru?
Apropo de asta,sa vezi cum curierul se duce dupa coordonate gps pe camp si iasa ala din buncar ca sa isi ia pachetul...am ras cu o cunostinta de m-am spart.
 

edd

Somn
Da, se poate si altfel ;) depinde de norocul fiecaruia ;) sau mai bine spus cum ti-l faci ;)..........
 

kingofbeasts

Rod Builder
Membru personal
Arată foarte bine.
Sincer sa fiu, trebuie sa recunosc ca incepe sa-mi placa si mie designul asta :p (in ciuda faptului ca tamburul imi aduce aminte de primul Vanquish , cazut irevocabil in dizgratie) O sa-mi formez o parere mai ferma cand apuc sa pipai una si, spre deosebire de Exist, Certatele e importat mai de toate magazinele si aici asa ca, am sanse sa o vad undeva prin martie probabil.
Cel mai mult insa imi place ideea aia a corpului de aluminiu la o mulineta de 205 grame , ceea ce in urma cu cativa ani are utopic tocmai a devenit realitate. Foarte posibil sa-si gaseasca una loc si pe la mine prin trusa daca-mi place si cum merge.
 
E posibil sa aiba calitati foarte bune , daiwele de top, insa eu tot nu reusesc sa inteleg cum de nu scot si ei o mulineta sa puna firul linie. Nu scapa de forma de clepsidra neam.
 

kingofbeasts

Rod Builder
Membru personal
E posibil sa aiba calitati foarte bune , daiwele de top, insa eu tot nu reusesc sa inteleg cum de nu scot si ei o mulineta sa puna firul linie. Nu scapa de forma de clepsidra neam.
Ala e avantajul wormshaftului pe care Shimano il au ca As in maneca. Din pacate angrenajul clasic al Daiwa , pur si simplu nu permite asta din punct de vedere mecanic. Nu inteleg insa cu ce deranjeaza atat timp cat peruci nu faci si distanta de lansare ai cu ele. gandescccc Ceea ce speram eu era sa mai inalte putin partea activa la tamburi daca tot i-au redus in diametru.
 
Pai tocmai acesta a fost motivul pentru care am trecut de la Daiwa la Shimano, asezarea firului si faptul ca mai faceam peruci.
Cu Shimano nu am patit inca , indiferent de conditii. Chiar si pescuit cu lingura de 10gr si fir de 30lb la stiuca.
 
Sus