Mulinete noi aparute

Ala e avantajul wormshaftului pe care Shimano il au ca As in maneca. Din pacate angrenajul clasic al Daiwa , pur si simplu nu permite asta din punct de vedere mecanic. Nu inteleg insa cu ce deranjeaza atat timp cat peruci nu faci si distanta de lansare ai cu ele. gandescccc Ceea ce speram eu era sa mai inalte putin partea activa la tamburi daca tot i-au redus in diametru.
King am un nasci pe cama care pune firul impecabil. La fel am vazut si o okuma care il aseaza excelent.
Tind sa cred ca ce am vazut in poze e din cauza firului gros folosit la pescuitul marin sau la bass. Daca pui sj vreo 200m de fir apare efectul ala de clepsidra. Certatele ala in filmulet parca avea firul pus frumos.
 
Oricat de Daiwa sceptici vor fi unii dintre noi, nu cred ca putem suspecta vreun model de Certate ca ar face peruci, sincer nu am auzit cazuri.
Pescuiesc cu Daiwe de prin 2009 (Cabelas ZX Tournament, Prodigy Tournament, Tierra, Fuego, Bradia, Certate, Airity Tournament) si nu imi aduc aminte ca vreun model sa fi facut vreo peruca (excludem cazul in care umplem tamburul pana dau spirele pe afara sau cand e galetul blocat total sau partial).
 

AlexH

Moderator
Membru personal
De aia nu am mai vazut pe site-ul lor mulineta daiwa ninja, nici in decembrie nici luna asta. S-au pregatit pentru noul model.
 

Euryon

Oblete
Pentru cei multumiti de Daiwa Ninja, a aparut la Decathlon Pallady noua Daiwa Ninja LT... Arata bine, poate ajunge un coleg sa o vada si sa ne zica pretul si ceva pareri la rece
ninja lt 2500, 3000 cxh -200 ron, 4000-219 ron . destul de decente , mi-a placut tamburul fata de modelul precedent pe care il si am .Nu este atat de robustă ca vechiul model,din ce am observat 3000 lt este cam cat ninja A 2500 la marime iar 4000lt cat 3000 A.Sistemul de franare nu mai pare atat de ieftin ca la ninja A . Lt parca totusi este o idee mai lina.Inferioara fata de legalis lt si shimano sahara dar la pretul din decathlon nu cred ca se poate mai bine pentru incepatori sau buget redus.
 

kingofbeasts

Rod Builder
Membru personal
Pentru fanii "full metal" de buget redus , o sa scoata Abu Garcia (Japan) o noua mulineta in februarie . Vine cu corp si sideplate integrat de aluminiu, are 240 de grame la clasa 2500 si un pret recomandat de vanzare in jurul a 90 de euro. Se vrea a fi superioara altor mulinete de clasa medie si a fost si botezata "Superior" arata asa:mai multe detalii aici : https://www.purefishing.jp/product/brand/abugarcia/a_reel/sp/superior/superior.html

sau in engleza varianta google translate :https://translate.google.co.uk/translate?hl=en&tab=wT&sl=ja&tl=en&u=https://www.purefishing.jp/product/brand/abugarcia/a_reel/sp/superior/superior.html
 
Sus