Mulinete Rhino Tecoast

Tudor

Oblete
A incercat cineva aceasta marca/model? Vad ca are in jur de 200g in ver. 2500 si cica sistem wormshaft.....acuma, ce-i pe hartie....

Poate fi folosita si in apa sarata, nu ca as avea nevoie, pret in jur de 60-70 de euro, cu reducere....
 
Salut, Tudor!
La 70 de euro m-as orienta catre Daiwa, desi eu sunt fan Shimano - am constatat ca mulinetele lor din zona entry, chiar sunt entry. In schimb in zona de buget redus Daiwa pare ca sta ceva mai bine versus Shimano, este o constatare personala.
Cunosc cateva mulinete Daiwa Ninja care au fost pescuite intens cel putin 2 ani si merg in continuare fara probleme. E drept, sa nu ai asteptari mari, de genul lipsa jocuri samd. Ceva alternative ar mai fi: Okuma, Ryobi, Favorite. Acum depinde si la ce aplicatie vrei sa o folosesti
Spor!
 

Tudor

Oblete
Salut si multumesc de raspuns.

De cand m-am apucat de spinning, acu vreo 4-5 ani pecuiesc cu aceeasi Ceymar c-30 pe care nu am intretinut-o niciodata. Cloncaie ingrozitor la knob de zici ca-i ceas, dar aduna firul bine. Nu am facut niciodata peruci, pescuiesc in general cu textil de 0.06 sau fluoro pana in 0.20. Am grija mereu sa nu adun firul bleg insa.

Parca are si un pic de zgomot la rotor, dar nu suparator dupa asteptarile mele. Nu am urechea muzicala formata la mulinete.
 
Eu poate nu-s cel mai bun exemplu, dar nici cand pescuiam la crap nu suportam ca mulineta sa aiba jocuri, sa scoata zgomote, acum la spinning cu atat mai putin.
Daca ai reusit sa te obisnuiesti cu zgomotul si iti poti concentra atentia doar la apa si pe fir, iti urez bravo! thumbup
 

Tudor

Oblete
Nu numai la apa si fir, dar si pasari, copaci, dealuri.....mda....cred ca de aia nu prea prind #gherla

Imi place ies la aer, si sa imi fac pescuitul cat mai placut si comfortabil, si ma uitam la ceva mulinete mai usoare si cat de cat durabile.
 

orka

Stiuca
Arata frumos, manivela insurubabila, frana seamana cu seria Daiwa LT, nu este prea prea dar nici foarte foarte, pt. ce ai tu nevoie e ce trebuie, asa ca ce mai stai pe ganduri.....gandescccc
 

davidg

Salau
Salut. Nu cred are sistem de oscilatie cu wormshaft, din cum arata corpul mulinetei. Pe de alta parte, nici nu e vreun plus wormshaftul fata de sistemul cu canal S. Sunt doar doua abordari diferite, care fac acelasi lucru. In principiu wormshaftul din constructie are joc vertical mai mare in tambur fata de sistemul S-curve oscillation.
Dar are ceva fain mulineta asta. Manivela care se insurubeaza direct in pinion
Nu arata rau deloc, iar la 3-400 lei pare a fi o optiune buna.
 
Sus