Năluci recomandate avat

boinx

Oblete
Nu mai mare de 3-3.5 kg. Dar ideea e ca reuseam sa-i selectez ca sa nu mai intre cei mici. Un alt vobler prinzator la avat anul trecut a fost kenart fighter. Numai ca pe acesta intrau si pestii mici
 

Lyrical

Salau
Acum trei ani cand am inceput acest stil de pescuit , pestele tinta a fost evident avatul , asta pe Mures . Nu de alta dar pe astia ii vedeam cum sar ( rapeau ) si localizarea lor devenea astfel foarte usoara . Pana aici frumos . Prohibitia se termina ceva mai devreme pe Mures , zona noastra fiind una de frontiera , astfel incat in prima zi cu soare, undeva la sfarsitul lunii mai 2013 , mi-am luat "dotarile " una bucata lanseta ( un DAM telescopic foarte moale pe care l-am folosit cu succes la stiuca de altfel ) , una bucata nevasta , una bucata caine si cele trei voblere pe care le-am achizitionat in functie de culoare ,marca si pret , m-am postat mandru nevoie mare pe malul Muresului .
Prima lansare ...doi avati de 30 cm imi flancau voblerul in timp ce-l recuperam . Nu au atacat dar l-au urmarit . Succes deplin .
In urmatoarele 20 de minute am pierdut toate trei voblerele si mai bine de jumate de fir .
Partida de pescuit a durat maxim 25 de minute , peste ioc , paguba in buget cat casa .
Un an intreg am evitat sa mai merg pe Mures si am pescuit doar la stiuca pe canale . Dar am invatat despre gramajele ce le pot folosi in functie de puterea lansetei , tipuri de voblere etc .
Sfarsitul lui mai 2015 ma gaseste din nou pe Mures de data asta dotarea este ceva mai bine adaptata conditilor impuse , cainele este si el , in schimb lipseste nevasta . Voblerele pe care le-am achizionat cate unul in fiecare luna a lui 2014 ( cu gandul la razbunare ) au fost de tip top water , Skitter walk ssw11 black chartreuse a fost prinzator , un avat ce sarea de 3 kg .
Nu am mai pierdut nici un vobler in 2015 pe Mures . In locurile in care erau crengi sub apa , dupa doua lansari cu un vobler Top Dog Jr. 84 MR avatii incepeau sa sara de parca le smulgea cineva solzii . Voblerele care pot fi pescuite in stilul " walk the dog" au fost revelatia mea pentru 2015 .
 

edd

Somn
Arata foarte bine, ce sunt?
Linguri modificate ptr ce imi trebuie mie la apa mica.

Ciudat vartejul ala intre lingura si tabla. Nu vad ce rol poate avea acolo. Si paleta de rotativa nu opreste evolutia oscilantei???
Nimic nu e ciudat Alin e o metoda simpla de a prelungi fara a ma complica,nu opreste nimic rotativa,sensul ei este de a nu se roti doar oscila altfel cum o face lingura.totul a fost ales in functie de greutatea astfel incat sa imite ruperile din banc a pestilor prada iar felul in care le anim depinde de greutatea finala a fiecarei lingurite.
 

edd

Somn
Imaginatie sa ai,orice este posibil,le-am probat azi,este exact ce trebuie doar ancorele sa le schimb cu unele putin mai mici si ceva x2 ca, ultima data pe un gamakatsu 13ns magic eye de #6 a indreptat din soc un brat al ancorei.
 

sebi

Biban
A fost o data avat pe olt Ataca la rotativa Dupa au aparut pescari mai multi de avat am trecut pe yo zuri Acum azi daca prind unu mai rasarit macar pt o poza sunt tatic Consider ca avatul poate fi pacalit mai usor in curent puternic decat in alte situati Totul depinde de pescar cat de bun e sa pacaleasca pe domnul avat in asa fel sa creada mmmmmmm yam yam un oblete Amintiri frumoase va doresc cu acest lup al obletilor
 
Sus